Slobodian Mariya

ніколи більше…

ніколи більше…

Кожна дівчина хоча б раз у житті чула бюті-поради,які і омолодять шкіру і збільшать губи і відростять волосся(зекономивши при цьому великі кошти)

Я не є вийнятком,тому напишу сьогодні про 3 поради,чи то від подруг чи дорогого дядька Гугл:

1.І перше що я в минулому регулярно робила,вважаючи що саме ця порада змусить мою шкіру ставати ще краще-це кавовий скраб вперемішку із будь-яким гелем для тіла або милом для рук(хах).Звучить досить дивно,та й ефекту не давало,окрім подразнення на шкірі,та мікро-подряпинками.

2.Друга дивна річ-це ополіскування волосся мінеральною водою,яка мала начебто помʼякшити волосся та сприєти його росту.Результат:ніякого)

3.І трійку треш-порад закриває збільшення губ за допомогою вакууму губ спеціальним масажером.Губи робились більшими,за рахунок набряку лише на декілька хвилин.То ж нічого з цього не вийшло.

Є ще багато різноманітних способів,які я використовувала аби покращити себе загалом.Але жоден з ним не приніс користі,а на власному досвіді я переконалася що лише з хорошими доглядовими засобами це можливо.То ж дівчатка ,перш ніж слухати трендові поради,подумайте чи можлива користь від них,чи не нашкодять вони ще більше.

22 листопада, 2024
Slobodian Mariya
22 листопада, 2024