#crazybeautyhacksmakeupclub
мій список..
Список моїх проб супер-лайфхаків з інтернету величенький, але розповім про найекстримальніші.
1. Протирання обличчя кубиками льоду з соком петрушки. Це було ще те випробування, але я робила це майже 2 тижні😱 (сік - це голосно сказано, шматки безрезультатно дріблені в блендері).
2. Вмивання вівсянкою, та маски з вівсянки. Ефект ніби був, а ще була забита раковина і вівсянка у волоссі))
3. Маска з гірчиці для росту волосся. Ох і пекучий досвід, але безтолковий.
4. Желатин для ламінування волосся, а також маски з желатину для очищення обличчя. Судячи з популярності цих масок, цей лайфхак придумали виробники желатину))😄
5. Маска для волосся з майонезу. Тут і згадувати соромно, але таке було.
6. Мити волосся яйцем. Мені бабуся досі радить, але після одного миття гарячою водою вичісувала я білок цілісінький вечір.
7. Скраб із содою. Куди ж без неї. Чудо засіб і кераміку почистить, і срібло, і обличчя. А потім шкіра суха і чутлива від цього супер засобу.
8. Чистка в домашніх умовах. Навіть інструмент для цього замовила, от тільки користі з того небагато.
От недавно ще бачила лайфхак про маску з насіння льону для волосся, але я вже на таке не ведусь)) Чи то старість, лінь, чи мудрість?
P.S.: таке фото знайшла ще 2015 року🤯
Коментарі (0)