AsyaFox

Hillary Peeling Toner 2% ВHA + 8,2% AНА

Привіт, це Ася ❤️

Сьогодні розповім вам про Тонер-пілінг з саліциловою та молочною кислотами HILLARY Peeling Toner 2% ВHA + 8,2% AНА, 100 мл.

Як завжди, приділимо час опису від виробника:

Тонер має виражений протизапальний ефект та призначений для всіх типів шкіри,  особливо для схильної до вугрових висипів, появи комедонів та  з порушенням секреції сальних залоз. Підходить  для щотижневого використання як засіб для делікатного відлущування, себорегуляції, боротьби з запаленнями, нерівностями мікрорельєфу шкіри.

✨Активні компоненти:

Постбіотичні антимікробні пептиди нормалізують мікробіом шкіри та запобігають появі нових запальних елементів. Тонер містить мікс молочної AHA-кислоти та її солі, які, полегшують  ексфоліацію омертвілих клітин рогового шару та волосяного фолікула, що заважають фізіологічному відтоку себуму. Саліцилова ВНА-кислота проникає в протоки сальних залоз та розчиняє надлишок шкірного сала, надає потужну протизапальну дію.

Молочна AHA-кислота

Молочна кислота є ефективним агентом для хімічного пілінгу, який ніжно відлущує мертві клітини шкіри, сприяючи покращенню текстури шкіри і її сяйву. Вона стимулює вироблення колагену і еластину, що допомагає вирівняти тон шкіри і зменшити видимість дрібних зморшок, а також нормалізує гідроліпідний баланс.

Саліцилова ВНА-кислота

Саліцилова кислота проникає в пори і розчиняє надлишок шкірного сала, що допомагає запобігти утворенню комедонів і вугрів. Вона також має потужну протизапальну дію, що допомагає зменшити запалення та почервоніння, полегшуючи симптоми акне та інших шкірних проблем.

Постбіотичні антимікробні пептиди

Ці пептиди допомагають нормалізувати мікробіом шкіри, зменшувати кількість запальних елементів і контролювати бактерії, що викликають акне. Вони також можуть зменшувати почервоніння та подразнення, сприяючи загальному заспокоєнню шкіри.

Гліцерин

Гліцерин є зволожуючим агентом, який притягує вологу до шкіри і допомагає підтримувати її оптимальний рівень зволоження. Він сприяє м’якості шкіри і підтримує її еластичність, допомагаючи зберігати її зволоженою і здоровою.

Ці інгредієнти разом працюють над поліпшенням текстури шкіри, зменшенням запалень та забезпеченням здорового вигляду обличчя.

Спосіб використання.

Злегка змочити ватний диск засобом і розподілити по всьому обличчю, не змивати. Після 5-10 хв можна нанести свій доглядовий крем. У разі денного використання, рекомендуємо застосовувати сонцезахисні засоби. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

МОЇ ВРАЖЕННЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ

Ми вже побачили, що тонер має очевидно чудові активні компоненти, тому зараз я вам розповім як вони повпоивали на мою шкіру.

Я навмисно не писала відгук відразу після першого використання продукту а почекала місяць аби оцінити реальні результати. Шкода тільки, що не робила фотографії своєї шкіри аби надати в якості "доказів".

🎀Перше враження:

1. Гарний мінімалістичний дизайн упаковки, додатковий захист у вигляді "закльопки" під кришечкою. Може спочатку відлякувати маленький формат 100мл, але згодом стає зрозуміло, що при використанні засобу 1-2 рази в тиждень, його вистачить мінімум на півроку.

2. Консистенція рідка, зручна у використанні, маленької кількості достатньо аби протерти все обличчя.

3. Приємний аромат що віддає кислинкою.

4. Перші відчуття після використання - мінімальне пощипування (кислоти).

🎀Результати:

У мене нормальна шкіра з жирною Т-зоною. Часто з'являються комедони на лобі та щоках. Я використовувала тонер після очищення шкіри 1-2 рази на тиждень, декілька разів випадково використовувала частіше і отримувала почервоніння, тому не робіть так, шкірі потрібен час на регенерацію.

Приємні ефекти від використання:

1. Комедонів стало менше, мій лоб майже повністю гладкий

2. Якщо з'являються нові запалення то тонер їх підсушує і вони загоюються швидше 3. Сліди постакне стають менш помітними, тон вирівнюється, помітила що вже навіть не бачу сенсу наносити ББ - крем.

4. Шкіра підсвічується, мікрорел'єф менш помітний.

5. ВАЖЛИВО якщо у вас розацеа, виражена капілярна сітка як у мене - будьте ніжні у використанні даного засобу, протирайте обличчя максимально обережно аби не спровокувати подразненнь.

6. Моя шкіра візуально стала більш еластичною та ніби здоровішою))

ВИСНОВОК

Я точно рекомендую даний засіб, особливо людям з проблемною шкірою, він вартує кожної витраченої гривні і показує результати. Це саме той випадок коли бачиш - ЗАСІБ ДІЄ!