AsyaFox

Victoria's Secret Bombshell

Привіт, це Ася💖

Як любителька солодких ароматів, я довго вагалася, чи сподобається мені парфумована вода Victoria's Secret Bombshell.

Врешті вирішила спробувати мініатюру, і тепер готова поділитися своїми враженнями.✨

Перш за все, аромат виявився зовсім не солодким, як я очікувала. Він скоріше свіжий, із домінуючими квітковими нотами, хоча фруктові акорди, особливо маракуя і грейпфрут, теж добре відчуваються на початку. Серце аромату відкривається ніжною півонією, жасмином і легкими червоними ягодами, що додають йому жіночності та витонченості. Завершується композиція теплими деревинними нотами, мускусом і дубовим мохом — це робить аромат трохи глибшим і елегантним.

😍Упаковка мене приємно вразила: стильний дизайн флакончика і якісний розпилювач додають естетичного задоволення від використання. Навіть коробочка виглядає дуже гарно — її не соромно подарувати чи залишити на туалетному столику.

Що стосується стійкості, то на шкірі аромат тримається приблизно 2-3 години. Шлейфу, на жаль, я не відчуваю, але на одязі парфуми залишаються значно довше.

❤️Цей аромат ідеально підходить для тих, хто любить легкі, ненав'язливі, свіжі композиції з квітковими акцентами. Мені було цікаво його спробувати, але, напевно, він більше підійде тим, хто шукає легкий денний аромат на кожен день.

05 січня, 2025
AsyaFox
05 січня, 2025