Victoria's Secret Bombshell
Доповнення колекції від VS✨
Привіт, це Ася💖
Як любителька солодких ароматів, я довго вагалася, чи сподобається мені парфумована вода Victoria's Secret Bombshell.
Врешті вирішила спробувати мініатюру, і тепер готова поділитися своїми враженнями.✨
Перш за все, аромат виявився зовсім не солодким, як я очікувала. Він скоріше свіжий, із домінуючими квітковими нотами, хоча фруктові акорди, особливо маракуя і грейпфрут, теж добре відчуваються на початку. Серце аромату відкривається ніжною півонією, жасмином і легкими червоними ягодами, що додають йому жіночності та витонченості. Завершується композиція теплими деревинними нотами, мускусом і дубовим мохом — це робить аромат трохи глибшим і елегантним.
😍Упаковка мене приємно вразила: стильний дизайн флакончика і якісний розпилювач додають естетичного задоволення від використання. Навіть коробочка виглядає дуже гарно — її не соромно подарувати чи залишити на туалетному столику.
Що стосується стійкості, то на шкірі аромат тримається приблизно 2-3 години. Шлейфу, на жаль, я не відчуваю, але на одязі парфуми залишаються значно довше.
❤️Цей аромат ідеально підходить для тих, хто любить легкі, ненав'язливі, свіжі композиції з квітковими акцентами. Мені було цікаво його спробувати, але, напевно, він більше підійде тим, хто шукає легкий денний аромат на кожен день.
Коментарі (0)