AsyaFox

Victoria's Secret Velvet Petals Daydream

✨Я давно люблю солодкі й "смачні" аромати, і цей спрей від Victoria's Secret одразу став одним із моїх фаворитів. Його гурманська композиція з теплими фруктовими нотами, солодкими вершками та легким акцентом повітряних квітів — це справжній скарб для таких любителів, як я. Він настільки приємний, що хочеться буквально обливатися ним, і щоразу отримувати насолоду від цього чарівного аромату.

✨Стійкість приємно здивувала: аромат залишається на шкірі протягом дня і ще довше тримається на одязі. Незважаючи на те, що спрей не має насиченого шлейфу, запах відчувається на комфортній відстані витягнутої руки, що робить його ідеальним для щоденного використання.

✨Дизайн баночки теж заслуговує окремих компліментів. Вона мила, легка й нагадує про щось мрійливе та романтичне. Особливо тішить, що, незважаючи на пластиковий флакон, спрей виглядає вишукано та естетично. Це не тільки засіб для догляду, а й стильний аксесуар на поличці.

✨Додатковий плюс — доглядові властивості. Завдяки екстракту алое, ромашки та вітамінам Е і С, шкіра після нанесення спрею залишається ніжною, зволоженою і приємною на дотик.

Можливо, для когось цей аромат може здатися трохи задушливим через його насичені солодкі ноти. Але для мене це лише додає йому шарму. Я сподіваюся, що зможу знову придбати цей спрей, адже, на жаль, він із лімітованої колекції.

Якщо ви шукаєте щось романтичне, чуттєве й одночасно смачне — дуже рекомендую цей продукт. Для мене це любов із першого нанесення!💖

05 січня, 2025
AsyaFox
05 січня, 2025