Eveline Extra Soft Bio Coconut Cream
Ти захочеш його зʼїсти 🥥
Привіт, це Ася💖
Польський бренд Eveline вже давно увійшов в мою довіру. Я вважаю його одним з найкращих серед бюджетного сегменту, як в плані декоративної косметики так і доглядової.
Сьогодні я розповім вам про найкращий бюджетний Живильний крем для обличчя й тіла Eveline Extra Soft Bio Coconut Cream✨ .
Почну з того що він реально дуже дешевий, я брала його ще по акції гривень за 120, точно не памʼятаю. Але формат - велика банка якої вистачить як мінімум на півроку.
Особливості Extra Soft Bio Coconut Cream від бренду Eveline Cosmetics:
- призначений для догляду за сухою та зневодненою шкірою;
- склад збагачений природними органічними компонентами;
- містить кокосове масло, яке робить шкіру м'якою, гладкою та еластичною;
- олія какао сприяє регенерації, живить та зміцнює шкірний покрив;
- засіб швидко вбирається та дарує відчуття комфорту;
- має ніжний аромат та дарує здоровий, доглянутий вигляд.
✨Текстура. Аромат. Консистенція.
Я вже писала що ви захочете його зʼїсти? Запах просто неймовірний, це солодкий кокосик, як баунті. Ще й довго тримається на тілі, довше за мої лосьйони від VS.
Він середньої щільності, більше легкий ніж густий. Білого кольору, в міру жирний. Розподіляється дуже швидко прозорим шаром. Шкіра поглинає крем без проблем, ніякої плівки, закупорки пор не виявила.
✨Пакування
Велика кругла банка з тонкого пластику з приємним оку дизайном, нічого особливого, але і сказати що щось погане чи некрасиве - не можна.
✨Дія. Результат.
Я використовую його на суху шкіру після купання або перед тим як збираюся в ліжко. Цей продукт ідеальний для зневодненої та сухої шкіри. Відразу відчувається поліпшення, візуально дерма виглядає мʼякшою, сяючою та шовковистою.
Я щиро раджу його, бо він ідеальний за свою вартість! Дякую за увагу ❤️
Коментарі (0)