AsyaFox

Заспокійлива сироватка для обличчя 3в1 Hydrasence Calming Face Serum

Всім привіт, це Ася💋

Раніше я вже розповідала про HYDRASENCE , і навіть писала допис про їх сироватку з вітаміном С :

https://club.makeup.com.ua/post/55310/

якщо коротко, це досить новий український бренд косметики для догляду за шкірою та волоссям.

Сьогодні на огляді у мене сироватка Hydrasence Calming Face Serum🌼

Спочатку дамо слово виробнику:

Заспокійлива сироватка для обличчя допомагає заспокоїти подразнену шкіру, зменшити почервоніння та активізувати процеси природного відновлення шкіри. Її легка формула збагачена натуральними екстрактами, що забезпечують глибоке зволоження та захист, надаючи шкірі свіжого і здорового вигляду.

Підходить для чутливої шкіри: Формула розроблена спеціально для чутливої та подразненої шкіри, надаючи їй свіжого та здорового вигляду.

Екстракт алое - забезпечує зволоження шкіри, допомагає зменшити прояви запалень. Завдяки своїм властивостям, алое також зменшує прояви подразнень, знімає почервоніння і стимулює природний баланс шкіри, роблячи її більш пружною та гладкою.

Екстракт ромашки має потужні заспокійливі властивості, зменшує почервоніння та подразнення, і допомагає розслабити чутливу шкіру.

Біофлавоноїди діють як антиоксиданти, зміцнюють захисний бар'єр шкіри, зменшують запалення та підтримують її природне відновлення.

Мій відгук:

Як на мене, опис дуже багатообіцяючий. Я навіть вирізала більшу частину аби не перегружати вас інформацією😅

Я люблю лаконічність, тому підемо по пунктам.

1. Дизайн. Пакування. Зручність. ✨

Засіб без коробочки, представляє собою пластикову баночку з піпеткою. Дизайн типовий для даного бренду, але скажу чесно, особисто мені не дуже подобається, сильно яскраві кольори. Піпетка - дозатор зручна, але є мінус, виробники не врахували що через текстуру засіб буде "обліплювати" піпетку ззовні. Начебто й не так сильно впливає на використання, але чисто естетично я вважаю це мінусом.

2. Текстура. Аромат. Склад. 🌺

Сироватка має приємний трав'яний аромат, для мене це перевага. Консистенція досить густа, що рідко зустрічається в сироватках, навіть більше схожа на крем. Текстура легка, швидко поглинається шкірою. В складі багато рослинних екстрактів що непогано для бюджетного засобу. Є і спірні компоненти, але не критично.

3. Дія/ результати. Засіб швидко поглинається, не залишає жирності, стягнутості та не викликає прищів та подразнень. Моя комбінована шкіра сприйняла його добре. З очевидний результатів - інтенсивне зволоження та помʼякшення. Сироватка ніжна та заспокійлива🤩 Хоча дуже проблемній шкірі рекомендувати не можу, адже не вревнена що олії в складі не закупорюють пори. Загалом, в поєднанні з повноцінним доглядом та якісним очищенням даний засіб чудовий у своїй ціновій категорі, тому раджу його якщо потрібно бюджетно та дієво 💖

Дякую за увагу 🫶🏻

05 грудня, 2024
AsyaFox
05 грудня, 2024