#crazybeautyhacksmakeupclub
Світ б'юті-індустрії дуже мінливий і ми, дівчата, були б не дівчата, якби не випробовували на собі усілякі лайфхаки для "полегшення" життя та "збереження" гаманця. Тож, розповім і про свій досвід 🥰
1. Найперше і найдивніше, як на мене, чим я користувалась - приготування маски-плівки з активованого вугілля і желатину в мікрохвильовці. По-перше, треба було швидко наносити, а потім важко віддирати і знущатись над шкірою, по-друге, я псувала посуд, а ще: ефекту, який я очікувала, не отримувала, чорні цятки не зникали 😂
2. Зубна паста точково на запалення. Чула від багатьох подруг та блогерів, що цей лайфхак дійсно дієвий, але не для мене. Шкіра виглядала роздратованою, запалення не зникали і навіть не дозрівали нормально, а от червоний слід від пасти залишався надовго)
3. Протирання обличчя льодом. З приводу даного лайфхаку багато дискусій в мережі, хтось не уявляє без цього свій ранок аби зняти набряки, для когось це купероз і чутливість шкіри. Я відношусь до другого типу людей, тому від цієї супер-поради, шкірі краще не стало, а червоні судинки, яких раніше не було, з'явились...
Коментарі (0)