Mariaa_

#crazybeautyhacksmakeupclub

#crazybeautyhacksmakeupclub

1. Найперше і найдивніше, як на мене, чим я користувалась - приготування маски-плівки з активованого вугілля і желатину в мікрохвильовці. По-перше, треба було швидко наносити, а потім важко віддирати і знущатись над шкірою, по-друге, я псувала посуд, а ще: ефекту, який я очікувала, не отримувала, чорні цятки не зникали 😂

2. Зубна паста точково на запалення. Чула від багатьох подруг та блогерів, що цей лайфхак дійсно дієвий, але не для мене. Шкіра виглядала роздратованою, запалення не зникали і навіть не дозрівали нормально, а от червоний слід від пасти залишався надовго)

3. Протирання обличчя льодом. З приводу даного лайфхаку багато дискусій в мережі, хтось не уявляє без цього свій ранок аби зняти набряки, для когось це купероз і чутливість шкіри. Я відношусь до другого типу людей, тому від цієї супер-поради, шкірі краще не стало, а червоні судинки, яких раніше не було, з'явились...

4. Slugging. А ви теж використували вазелін для зволоження обличчя?) Я пробувала) Так, не на все обличчя, лише на ділянки, де були лущення, але мій жирний тип шкіри теж не подякував за цей досвід)

Дякую за увагу та бажаю всім красивої здорової шкіри без гіркого експіріенсу ♥️

23 листопада, 2024
Mariaa_
23 листопада, 2024