SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Bakuchiol Eye Cream
Крем для шкіри навколо очей з пробіотиками, центелою та бакучіолом.
Лінійка наробила багато шуму. Я її вже затестила, і почну з цього крему.
Як вже зазначала вище, його основні компоненти це probio-cica complex, комплекс з пробіотиків та центели, що відновлює, заповнює, зволожує та загоює. Також, бакучіол, що стимулює регенерацію шкіри.
Додаткові компоненти це, кераміди, ніацинамід, багато рослинних компонентів та вітамінів, що допомагають в освітленні, пружності, еластичності та боротьбі зі зморшками.
Текстура у нього приємна, легкого крему білого кольору. Розподіляється та зволожує дуже гарно.
Формат пакування також цікавий. Сам наконечник у вигляді масажного інструменту, завдяки якому, не тільки зручно розподіляти крем, а й робити масаж цих ділянок обличчя.
На собі я помітила дуже добре зволоження. Зморшок в цій області у мене поки немає, а освітлення темних кіл мінімальне. Від крему від Allies, у плані освітлення набагато більший ефект, але і коштує він дорого. Тому зрівнювати не має сенсу.
Стандартний, добрий, зволожуючий крем під очі. Я гадаю найбільше підійде або молодих дівчатам у яких немає зморшок, або тим у кого вже є, як денний, легкий крем під очі, а на ніч щось по ефективніше.
Коментарі (0)