Б’юті-експерименти
Що спрацювало, а що краще не повторювати?
Інтернет — джерело безлічі б’юті-лайфхаків: від корисних до відверто абсурдних. Але коли справа доходить до експериментів, важко втриматись. Ось кілька моїх спроб.
1. Сода + кокосова олія для чищення зубів
Це виглядало як простий і натуральний спосіб зробити зуби білішими. На ділі ж – абразивний скраб для емалі. Спершу все здавалось ок, але з часом зуби стали чутливими. Висновок: краще все ж зубна паста і ніяких експериментів з зубами.
2. Огірок замість патчів під очі
Класика, яку я вирішила спробувати на собі. Підсумок? Шкіра виглядала трішки свіжішою, але ефекту “вау” не було. Зате без негативних наслідків.
3. Кава як скраб для тіла
Кавова гуща непо відлущує і залишає шкіру гладенькою та м’якою. Мінус — довго відмивати ванну, та можна забити злив.
4. Відвар із кореня лопуха чи кропиви для волосся
Цей “бабусин секрет” я спробувала під час боротьби за здорове волосся. Дієвого результату не помітила, але і "побічних дій" не було.
5. Розбавлення засохлої туші кремом для обличчя
Хто не намагався врятувати улюблену туш, яка раптом висохла? Змішала її з краплею крему, і туш дійсно стала м’якшою. Але після кількох використань зрозуміла, що результат далекий від оригінального, а туш перестала висихати як треба і мазалася під очима. Висновок: краще просто купити нову.
Мій висновок:
Деякі поради справді працюють, але перед тим як щось пробувати, варто подумати про можливі наслідки. Я обираю експерименти, які не шкодять здоров’ю, і навіть якщо не все виправдовує очікування, це все одно цікаво.
Коментарі (0)