Жорник Анна

Б'юті-експерименти, які краще забути: мої найгірші лайфхаки!

Б'юті-експерименти, які краще забути: мої найгірші лайфхаки!

ось кілька б’юті-лайфхаків, які я точно не бачила на популярних сайтах, але вигадала сама (і, звісно, спробувала — і тут починаються пригоди):

1. Зубна паста як маска для обличчя. Ну хто з нас не чув, що зубна паста може «висушити» прищі? Так ось, я вирішила спробувати її як маску на обличчя, щоб «відновити» шкіру. І що ж? Я стала справжнім пінгвіном — обличчя після цього стало настільки сухим, що навіть найкращий крем не міг його «врятувати». Рекомендую лишати зубну пасту для зубів! 🦷
  2. Чайний пакетик на шкіру під очима. Це нібито популярний лайфхак для зняття темних кіл, але я вирішила вдвічі збільшити ефект і використовувати не просто чай, а ще й додати ложку меду для «сили». Так от, півгодини сидіння з чаями і медом принесло не стільки свіжість, скільки спокій — тому що я ледве змогла відтерти все це від очей! 😂
  3. Кубики льоду з косметичними оліями. Ідея, яка обіцяє чудовий ефект для шкіри — заливаєш олію в формочку для льоду, заморожуєш і потім масажуєш шкіру кубиками льоду. Звучить ідеально, але насправді цей процес дуже довгий і «багатообіцяючий» — ледве не прокинулася з обмороженими щоками! ❄️
  4. Маска для волосся з майонезу та меду. Думала, якщо майонез на салат добре, то і на волосся підійде. Я помилилася. Волосся стало таке важке, що навіть супер-поглинальні маски не врятували. Після цього я вирішила залишити майонез на кухні! 🍯
  5. Масаж шкіри голови вазеліном для об’єму волосся. Реклама обіцяла «феєричний об'єм», і я подумала, чому б не спробувати? Залишила вазелін на шкірі голови на ніч, а зранку вирішила, що більше ніколи не робитиму таких помилок. Волосся було як пластилін — важке і абсолютно без об'єму.

Звісно, всі ці експерименти закінчилися з висновком: кожен продукт на своєму місці, і краще не пробувати все на собі через брак часу і енергії для «непередбачуваних результатів». Але що скажете — чи не можна іноді трохи поекспериментувати? 😜