Відгуки на нашумівший бренд Tirtir
Нарешті і я спробувала цей бренд💞
Почну з найбільш відомого -молочного тонеру
🤍Milk Skin Rice Toner
Тонік глибокого зволоження для сухої, зневодненої шкіри. Забезпечує глибоке та тривале зволоження шкіри.
Із заспокійливими рослинними інгредієнтами, які заспокоюють роздратовану шкіру.
Ключові інгредієнти: 2% ніацинамід, алантоїн, пантенол і пептид.
Підходить для чутливої шкіри: протестований на гіпоалергенність, не містить спирту, парабенів і ароматизаторів.
Одразу скажу, що в мене жирна шкіра і цей тонер був для мене настільки важким, що згодом він перейшов в руки людини з сухою шкірою. Він дійсно дуже добре зволожує шкіру, має густу молочну текстуру, робить ефект скляної шкіри. Тому мастхев для сухої шкіри на зиму. Собі я пошукаю цей тонер, але light версію)
🤍SOS Serum
Основний засіб для швидкого зволоження та заспокоєння шкіри.
Поліглутамінова кислота: зволожує шкіру завдяки здатності утримувати воду в 10 разів більше, ніж гіалуронова кислота.
Ацетилгексапепти д-8: стимулює вироблення колагену для запобігання старінню
Серум має досить густу текстуру, не як вода. Мені підійшов, використовую на ніч як базовий серум. Зволожує, підтримує бар'єр шкіри, шкіра з ним більш пружна.
🤍Ceramic Cream Light
Легкий крем для інтенсивного зволоження: ідеально підходить для зневодненої шкіри та всіх типів шкіри
Нежирна формула: швидко вбирається та балансує водно-жировий рівень шкіри без відчуття важкості.
Бетаїн: балансує зволоження шкіри.
8 інгредієнтів рослинного походження: заспокоюють і максимально зволожують, зміцнює шкірний бар'єр.
Це light версія звичайного крему. Подобається, що і тонер, і крем є в двох варіантах для різних типів шкіри.
Дійсно легкий крем, який дуже швидко вбирається і не відчувається на шкірі. Абсолютно не жирний. Використовую або на ніч, або на ранок, під настрій) ідеально доповнює попередній серум
🤍Pure Vitamin C 24% Serum
Висококонцентрована сироватка з чистим вітаміном С з унікальною технологією формулювання TIRTIR для запобігання окисленню.
Висококонцентрований чистий вітамін С (24%): освітлює та вирівнює тон шкіри
Потрійний настій колагену: підвищує еластичність і пружність шкіри, допомагаючи уповільнити ознаки старіння.
Комплекс Cica-7 і 0,5% альфа-бісаболол і бетаїн: заспокоюють і усувають роздратовану та чутливу шкіру, одночасно зміцнюючи шкірний бар’єр.
Єдиний варіант вітаміну С, який буде на мені працювати це такий: чистий, концентрований. Всі інші засоби з вітаміном с на мені не дають результату. Мені подобається саме такий варіант, використати його курсом за 2 місяці(в подібних концентратах вітаміну с термін придатності 2 місяці). Має маслянисту текстуру, але це не олія, а така текстура вітаміну с. Майже прозорий з жовтуватим відтінком. Потужний аж пече трохи. Може сушити шкіру, тому закриваю кремом і використовую не постійно. Ефект стає помітно не одразу, тому я і кажу, що подібні засоби використовуються курсом. Я таке люблю, потім шкіра має рівний тон, проходять сліди від прищів.
Піпетка іде окремо в коробочці разом з серумом. Тримати в холодильнику
Коментарі (0)