Б’юті-лайф хаки, які краще обійти стороною
Привіт, друзі! 👋
Давно хотіла поділитися своїми думками про всі ці "магічні" б’юті-лайфхаки, які так часто бачу в соцмережах. Деякі з них виглядають ніби "вау", але на практиці… ну зовсім не працюють або навіть шкодять. 🙈
Ось кілька прикладів, з якими я сама стикалася або пробувала, коли була менш обізнаною.
💡 Міф про СПФ
Час від часу чую, що користуватися сонцезахисними кремами необов’язково, мовляв, це лише маркетинговий хід. Але, повірте, це далеко не так. Після кількох сезонів без СПФ я почала помічати пігментні плями й перші зморшки, хоча мені здавалося, що "сонце не шкодить". Тепер я без СПФ не виходжу навіть у похмурі дні – і шкіра дякує мені за це. Пам’ятайте, це не про моду, а про здоров’я.
💡 Лак для волосся на бровах
Ой, тут я теж свого часу наступила на граблі. Вирішила швиденько зафіксувати брови лаком для волосся – бо ж "працює, як гель, і тримається весь день". Ну, трималося, але через кілька днів брови стали сухими, волоски ламалися, а шкіра почала свербіти. Зараз мені смішно, але тоді я не знала, що у лаку компоненти зовсім не підходять для обличчя. Висновок: гелі для брів – наше все.
💡 Зубна паста на прищах
{"blocks":[{"key":"5kkav","text":"О, це прям класика всіх \"швидких рішень\". Пам’ятаю, колись вирішила врятувати себе перед важливою зустріччю: намазала пасту на прищик. В результаті – не лише не зник, а став ще більше червоним і болісним. Зараз, якщо щось вискакує, користуюся перевіреними засобами. Зубна паста – для зубів, а не для шкіри, це я засвоїла на власному досвіді.","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"7bc7g","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"andm1","text":"Буває, що хочеться швидких результатів, але шкіра – це не місце для експериментів. Будьте обережні з такими порадами, а краще обирайте перевірені засоби та продукти, які підходять саме вам. 💛","type":"article","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}}],"entityMap":{}}
Коментарі (0)