CH Julia

Догляд за волоссям Kerastase Premiere

Доброго дня, красуньки!!!

Отримала я на тестування три продукти з нової лінійки  Kerastase Premiere:

1. Декальцинуючий прешампунь-догляд для відновлення всіх типів пошкодженого волосся , 1 етап.

2. Декальцинуючий шампунь-ванна для відновлення всіх типів пошкодженого волосся, 2 етап.

3. Декальцинуючий кондиціонер для пом'якшення та відновлення всіх типів пошкодженого волосся, 3 етап.

Тестувала я продукти 2 тижні.

Моє волосся тонке та ламке на кінчиках, є легка сивина і я її зафарбовую. Моє волосся має схильність витися, особливо коли на вулиці йде дощ і висока вологість повітря. Додам, що я мама у декреті і здорове та красиве волосся - це мій must have для гарного настрою, чисте волосся-це як повноцінний макіяж.

Отже, ділюсь своїми результатами.

1 миття: все за інструкцією, спочатку Прешампунь на 3-5 хв., потім Шампунь-Ванна, і у самому кінці Кондиціонер на 5 хв. Сушила волосся феном. По відчуттям волосся стало в 1.5 рази густіше. В мене волосся не дуже густе і це суттєвий плюс. Волосся блискуче та розсипчасте, приємний аромат та є легкий об'єм.

2 миття: ті самі етапи, і той самий крутий ефект.

3 миття: залишився Прешампунь та Шампунь-Ванна, на довжину нанесла термозахист від Nook (мультиактивна маска спрей з аргановим маслом). Хороший ефект на волоссі, воно таке ж пружне та живе.

4 миття: залишився Шампунь-Ванна,я дала маску BES та термозахист Nook. І знову ефект наповненого волосся та густого (не 3 волосини, а 33)!

5 миття:  закінчила Шампунь-Ванну, нанесла маску Bes і висушила з термозахистом Nook. Все сподобалось.

Х очу зазначити, що волосся я мию 1 раз на 3 дні, і на 3 день можу нанести сухий шампунь Betiste. З доглядом Kerastase Premiere я мила голову 1 раз  на 2 дні. Можливо, це моя шкіра голови так відреагувала на догляд, а може це зима, бо шапка - це моя подружка на найближчі 5 місяців. Себореї, лупи шампунь не викликав.

Моя оцінка лінійці 5*. Дякую Makeup та Kerastase за можливість тестувати якісні продукти!  Дівчата балуйте себе хорошим доглядом для волосся, коли як не зараз!

CH Julia
0
0