Zavodilenko 🦊

Тестую бренд O’BAYS #testmakeupclub

Всім привіт, красуні! Знову радію бути в числі переможниць :)

Відкриваю для себе бренд O’BAYS. Я фанат матових помад, хоча мої сухі губи ні 😁

Тому була дуже рада отримати саме матовий продукт)

І так, що нам обіцяє бренд:

Рідка помада від бренду O’BAYS — вишуканість та стійкість у флаконі. Її ніжна текстура огортає губи невагомою вуаллю та залишає розкішний матовий фініш. Дбайлива формула з вмістом натуральних живильних олій забезпечує комфортне нанесення, яке зовсім не відчувається на поверхні губ. Розмаїття благородних відтінків створює простір для фантазії та нових мейкап-ідей, що доповнять будь-який образ.

Особливості Matte Liquid Lipstick від O’BAYS:

- помада має насичену, високопігментовану формулу;
- не викликає відчуття сухості та стягнутості;
- має широку кольорову палітру під будь-який привід;
- залишає матовий фініш;
- містить натуральні олії, які дбають про стан губ;
- забезпечує комфортне, гнучке та стійке покриття.

Мені прям дуже сподобався флакон. Цей матовий приємний корпус, знизу так гарно показані відтінки! супер!

Поїхали дивись відтінки :)

01 відтінок доволі яскравий мені, такий персиково-рожевий, тому не на повсякдень. Мені здається гарно буде виглядати під засмагу, при заході сонечка....оххх захотілось на море)))

02 достатьно яскравий, на моїх губах такий в рожевий відтінок, зубки візуально білі.

03 найбільше сподобався, більш спокійний та підходить мені найкраще.

Текстура помад приємна, матова. Лягає чудово, не пластиліном. Змивати краще міцеляркою. Доволі стійка, в мене протрималась декілька годин, тільки всерединці трішки з'їла :)

* в карусель додала коллаж з номерами, і відповідно по черзі як на колажі - фото відтінків на мені (03,02 та 01).

Час ставити оціночки (по 5 шкалі):

💄 Стійкість - тверда 5! за це дуже дякую.

💄 Кольори - 4, все таки хотілось би трішки інших відтінків для себе (більш холодні, а червоний без рожевого відтінку)

💄 Текстура - 5 ! дуже приємна та комфортна мені.

💄 Загальне враження- 4+. Тут трішки не дотягли до 5 :) але це через відтінки, які мені не дуже сподобались, тому це суто моє враження.

Вдячна за такий цікавий продукт, гадаю якщо палітра буде ширша, то матова помада від бренду O’BAYS вийде на новий рівень!