#crazybeautyhacksmakeupclub
Мої шалені експеременти
Привіт всім жителям MAKEUP Club☺️Хочу також поділитися своїми треш -експериментами та надзвичайним досвідом - як робити не треба та не довіряти сліпи усім Beauty-порадам 😉
1.✨Прийшла до мене інформація ,що є надзвичайно крутий засіб який покращує колір обличчя,вирівнює тон ,зменшує зморшки та розгладжує шкіру .Прям чудо -засіб ,яким виявилася звичайна бодяга в порошку ,яка продається в звичайнісіньких аптеках .Я мерщій купила її ,адже заявлено було супер ефект для шкіри .Хочу одразу зазначити ,що я її вирішувала тестувати за день до урочистої події ,на яку мене запросили .Розвівши бодягу водичкою та побільше -я нанесла її на все обличчя окрім зони навколо очей та губ .Нанесла один шар ,потім ще парочку .Прям дуже хотілося бути неперевершеною на святі))Тримаю 10,15 хвилин -трішки починає підпікати .А я ще тримаю )Через хвилин 30 я її починаю змивати -а все обличчя просто горить ,наче голочками колеться ,аж до болі .Я дивлюся в дзеркало -а моє обличчя багряного кольору і неймовірно пече і больові відчуття тільки посилюються .Що робити ?🤦♀️Холодна вода частково тільки допомагала ,добре що в домі був Пентанол -засіб від сонця та після .Його я щільно мазала безперестанку .Наранок больові відчуття зменшились ,але червоним обличчя було ще три -чотири дні,не менше )На свято я намазалась тональним -але це лише частково допомогло ,пішла як є ))Більше я з бодягою не експериментувала .P.S.Прищі після цієї масочки зникли всі ,вона просто зробила опік на шкірі .
2.✨На цьому мої експеременти не закінчилися 😄Надивилась я на розрекламовану чорну гелеву масочку для очищення обличчя та і собі купила .Нанесла -все ок .Походила ,маска застигла .Я її давай знімати ,як маску-плівку -а вона не знімається зовсім .Я ії давай змивати -а вона не змивається ні холодною ,ні теплою водою …Я вже починаю панікувати ))Беру щіточку для обличчя-теж погано змивається .Тоді взяла нову мочалку для посуду та бульш жорсткою стороною ледве -ледве змила цю маску ,відтерла від обличчя .Сказати ,що ця маска очистила обличчя -це нічого не сказати .Вона була в усіх порах на обличчі -а нагадаю ,що вона була чорна .)Не знаю ,що за екземплярчик мені трапився -та запам‘ятала я цю маску ,мабуть ,на все життя😄
Згадую ці експеременти -і на вустах посмішка …Добре ,коли все закінчується добре ❤️ Але ж коли це нас зупиняло -тестити ,експерементувати та робити цей світ ще прекраснішим та трошки крейзі 😘
Коментарі (0)