Sabrina 🩷

#crazybeautyhacksmakeupclub

#crazybeautyhacksmakeupclub

Всіма порадами з цього списку обіцялася собі більше ніколи в житті не користуватись:

1. Колись вичитала десь в одному із журналі, що від прищиків на обличчі може врятувати зубна паста, мало того що паста пекла, то щей після того, обличчя стало дуже сухим, і відчуття було ніби тих прищів стало ще більше 🤣

2. Колись бабуся порадила, що мішків під очима можна позбутись за допомогою пакетиків із зеленого чаю. Ця порада під собою не має нічого негативного, бо чай містись антиоксиданти, але від мішків під очима точно не позбавить.

3. Мити волосся жовтками від яєць, для того аби волосся було міцнішим, та блищало. Ооо це одна з найгірших порад в моєму житті, бо після цієї процедури волосся не те, що не блищало, а я була рада що воно взагалі в мене залишилось. 🤣 Змивати це все добро було дуже важко, мій словниковий запас матюків поповнився значно. Тому пообіцяла собі: "ніколи знову". І якщо комусь з моїх знайомих попадалася на очі ця порада, то я відмовляла їх від цього.

4. До порад з масками для волосся входить також маска з гірчицею та олією. Там треба дотримуватись часового проміжутку, бо якщо перетримати, то можна залишитись без волосся. Дуже неприємне відчуття після неї, голова пекла, а від того, шо там була олія голову прийшось мити разів з чотири, і після сушіння волосся всерівно виглядало не ок. Тому цей ексеримент залишився десь у минулому.

5. Коли жили в гуртожитку, не завжди вистачало грошей на всякі б'юті штуки, тому старалися продовжити життя тієї косметики, яка вже була в арсеналі. Десь прочитали, що якщо туші залишилось мало і вона трохи загустіла, то можна додати в неї трохи мінеральної води. Зараз згадуючи це, я б посміялась з цієї поради і забула, але не тоді. Дійсно якщо так зробити один раз, то все вийде і нафарбувати вії вийде непогано, але на наступний день туш стає такою ж як була до, а можливо і гірше. Чим бульше користуєшся цим лайфхаком, тим гірше твої вії виглядають, ну і ще на додачу туш осипається.

6. Щипати щоки для рум'янцю. Ще одна абсурбна порада з нету яка не працює, хіба якщо і пробувати то лише один раз. Бо після цього можуть полопати капіляри на обличчі і можна залишитись з цим назавжди. Добре що здоровий глузд прийшов якраз вчасно.

7. Очищати шкіру лимонним соком. Теж порада не дуже корисна, адже не знаєш як відреагує шкіра на взаємодію з цим суперкислим соком. А в подарунок отримала, легке запалення шкіри, та сухість.

8. Використовувати кокосове масло для зволоження обличчя. Теж призводить до запалення шкіри, а так як в мене розширені пори, то для мене ця порада виявилась дуже недоречною і очищувати пори довелося в косметолога за немалі кошти.

9. Ще одна "супер-порада" від бабусі, це чистити зуби сумішшю соди та солі, це попекло мені ясна вони стали дуже подразненими і чутливими, тому після одного разу більше ніколи цим не користувалась.

Тому дівчата дуже прошу десять разів подумати перед тим, як користуватись порадати "супер блогерів" і недо журналів, а піклуватись про себе і користуватись тільки перевіреною інформацією від провідних спеціалістів і не наражати себе на небезпеку.

Бережіть себе, та близьких 🩷

24 листопада, 2024
Sabrina 🩷
24 листопада, 2024