beauty_inside

Тестую помади obays

Тестую помади obays
Тестую помади obays

Тюбік. Рідка матова помада знаходиться у високому пластиковому тюбику, квадратному біля основи, нижня частина прозора, а верхня матова чорна. При нанесенні помади в руках вона лежить комфортно та впевнено.

Аплікатор скошений, ворсистий, розмір у нього невеликий. Добре нафарбувати губи і промалювати контур їм цілком легко.

Обмежувач мені не дуже подобається. Продукту на пензель набирається більше, ніж хотілося б. Доводиться забирати надлишки, він забруднюється і доводиться його чистити.

Текстура. Помада досить густа, щось схоже на мус чи збитий крем. Вона цілком однорідна. Кожен відтінок насичений та щільний.

Фініш. У всіх відтінків, що є у мене, фініш матовий, але не глухий і висушує, а швидше натуральний з повною відсутністю глянцю.

Пігментація. Навіть із легкого торкання засіб добре перекриває рідний колір губ. У житті мені вистачає лише одного шару помади.

Стійкість. У середньому помада для губ obays тримається на мені щонайменше 6 годин, це і з перекусами, і з питтям, іноді навіть з повноцінним прийомом їжі. Щоправда, після них поправити її все ж таки доведеться.
Демакіяж. Видаляється засіб досить просто за допомогою міцелярної води, серветок для демакіяжу або гідрофільного масла.

01 делікатний нюд, ідеальний варіант на кожен день, який буде доречний і в задушливому офісі, і на природі, і на прогулянці, і на зустрічі з подружками, і в магазин за хлібом.

02 насичений червоний колір, я бачу в цьому відтінку сміливу, зухвалу, впевнену в собі дівчину, скоріше навіть брюнетку.

03 яскравий та холодний малиновий відтінок, виглядає помітно, саме в такому відтінку губної помади хочеться гуляти, відкривати для себе нові місця, безперервно базікати з подружками або піти на побачення.

Комфорт. Відразу після нанесення я почуваюся в ній комфортно і приємно, але через певний час з'являється відчуття сухості, що посилюється. Якщо до цього нанести зволожуючий бальзам для губ або блиск, тоді стає взагалі супер, але стійкість стає менше.

Дякую команді Makeup Club за можливості протестувати, щось нове для себе! Помади оbays припали мені до душі;)