Zera Khaibulaeva

Цікава знахідка від Sane

Цікава знахідка від Sane

Цей пробничок мені поклали до останнього замовлення на Мейкап, за що дуже вдячна.

До цього моменту я не користувалась косметикою Sane, але бачила схвальні відгуки.

Дуже зручно, що перед покупкою повнорозмірного засобу можна ознайомитися з пробниками, особливо якщо їх кладуть до замовлення.

Призначення маски: висвітлення, відбілення, очищення, освітлення пігментних плям.

Пробник обʼємом 3 г мені вистачило якраз на одне застосування.

Вказано, що маска підходить для жирного та комбінованого типу шкіри, я якраз такий тип і маю.

Ціка�ва знахідка від Sane
Цікава знахідка від Sane
Цікава знахідка від Sane

У складі маски є оксид цинку, який має нормалізувати роботу сальних залоз. По консистенції зрозуміло, що оксид цинку тут є. Я раніше мала дитячий крем з цинком для новонароджених, то при нанесені відчуття схожі, адже цинк покриває ніби білою плівкою і має підсушуючий та протизапальний ефект.

Також у складі є вітамін PP, який стимулює клітинне оновлення і має висвітлювати пігментні плями.

Тепер детальніше про мої відчуття та враження після процедури.

Маска доволі густа і гарно розподіляється по обличчю, не тече. Аромат присутній, легкий косметичний, майже не відчувається на обличчі.

Я нанесла маску і тримала хвилин 10, перших хвилин 5 було трохи відчуття пощипування, але про це попереджали на сайті у описі продукту. Мені відчуття більш-менш комфортні, не критично. Також зазначено, що можна зняти масу серветкою, я ж повністю змивала водою.

Після змиття маски ніякого відчуття дискомфорту чи почервоніння не було.

Я побачила, що обличчя дійсно стало світліше і тон рівніший, шкіра не пересушена, приємна на дотик.

Мені сподобалось використання цієї маски, думаю періодично її буду використовувати і в подальшому.