#crazybeautyhacksmakeupclub
Пишу цей пост, згадую і не можу зупинитись сміятись😂
Ось настала і моя черга поділитись найбезглуздішими б’юті лайфхаками з інтернету, які якогось чорту я перевірила:
🖇️Паста для зубів як засіб проти прищів
Відчуття “свіжості” є, але шкіра стає червоною та подразненою. У пасті є ментол і сода, які сушать, але водночас агресивно впливають на епідерміс. Результат — тільки гірше!
🖇️Клей для брів замість гелю
Вирішила “зафіксувати” брови звичайним канцелярським клеєм, бо це ж економія! Але ні. По-перше, це липке і виглядає неестетично. По-друге, знімати це було просто катастрофою.
🖇️Маска з яйця для волосся + гаряча вода
Кажуть, що білок живить волосся. Може, це й правда, але якщо ти не змиєш яйце холодною водою, отримаєш омлет на голові. Так, я це випробувала. І так, шкодувала.
🖇️Плівка харчова для “спалювання жиру”
Намазала крем для схуднення, обгорнула живіт плівкою, лягла спати. Що отримала? Червоний, сверблячий живіт і втрату води. Жир, як був, так і залишився на місці.
🖇️Кава як автозагар
Ідея здалася цікавою: змішати каву з кремом і “засмагнути”. Результат? Нерівномірні плями та запах латте на весь день. Автозагар точно працює краще.
6🖇️Крем для рук як база під макіяж
Хотіла зробити шкіру “шовковистою” під тональний крем. Але в результаті весь макіяж просто поплив. Ще й виглядало жирно, ніби блінчик.
Мій висновок: не все з TikTok чи Instagram варто повторювати. Але чим я думала 🤷♀️ ось точно жертва соцмереж, не інакше 😔
Коментарі (0)