#crazybeautyhacksmakeupclub
Не ми такі, життя таке... Ех, мої невдалі лайфхаки
Привіт Makeupclub 🖤
Половина лайфхаків із соцмереж - нісенітниця для залучення уваги, для створення вірусного контенту. Але в цьому й сенс майданчиків соцмереж, що ти робиш щось дивне, трешове, продовжуєш це постійно робити, і підписники за тобою це повторюють 😸
Є дійсно придатні лайфхаки, що працюють, є лютий треш, який з очевидних причин повторювати не викликає думок, а є сумнівні, які на перший погляд зможуть дати хороший результат, і тут вже виникає бажання перевірити, спробувати на собі 🤔
Так ось, далі я розповім саме про ті лайфхаки, які пробувала на собі та в результаті яких розчарувалася 😅
Ущільнення туші, якщо потрібний об'ємний ефект на очах
Для цього лайфхака бажано щоб пензлик туші був натуральний і пухнастий, а не силіконовий, ще потрібна пудра для обличчя, і зручніше буде використовувати розсипчасту.
Пензлик макаємо в пудру, потім відправляєм її в тубу з тушшю, т.ч. ми загущаємо туш, і далі наносимо її на вії. Після цього очікуємо на ефект густих вій. За ідеєю це може спрацювати, оскільки коли ми додаємо сухий продукт в кремовий, він його загущає.
Ефект на віях безумовно є, але вії стають більш злиплими 🫣 Якщо ви хочете досягти ефекту мокрих вій після дощу/сліз, то вам може зайти такий варіант 👍 Але якщо ви просто хочете густі вії, то досягти приблизно такого результату можна за допомогою декількох шарів туші і виглядати це буде акуратніше, ніж швидкодосяжний результат з фарбуванням в один раз, і виглядатиме це так, ніби ви глину нанесли на вії 😬
Ця гра з тушшю та пудрою того не варта. Вся ця консинсценція на вії лягати нерівномірно, ніби тиждень фарбували вії не змиваючи, щодня наносячи шар за шаром. Десь туш шматками відпала, десь ще тримається, і новим шаром скріплюючи попередній, а протягом дня весь цей лайфхак частково опадає на шкіру під очима + зіпсована туш.
Лайфхак для тих, кому складно промалювати собі внутрішній куточок ока
Я дуже сподівалася, що це буде справді робочий лайфхак, бо на той момент сама не вміла цього робити. Також я задумалася про тих людей, які мають єпікантус і кому складно промалювати внутрішній куточок або нанести туди хайлайтер/блискітки.
Сенс у тому, що ми невидимку (шпильку для волосся) надягаємо на ніс, вона стягує шкіру і це має полегшити наші страждання промальовування внутрішнього куточка очей. А страждання лише починаються 🥺
☝️ По-перше, це боляче. Невидимка досить щільно защеплює шкіру і згодом залишає негарний тимчасовий шрам після її зняття. Боляче аж рука трясеться 😖 Може, вже хтось задумався, а навіщо недурній дівчині така дурна ідея? 🤔 Не повірите, але мені потрібна була допомога третьої руки, якої завжди не вистачало 🤷♀️
✌️ По друге після зняття невидимки доведеться поправляти макіяж шкіри на носі і біля нього, якщо він вже був нанесений. Але зробити це не вийде відразу, потрібно буде почекати поки шкіра розслабитися, а ще потрібно витратити більше продуктів для перекриття почервоніння 😳
👎 По-третє, порушується форма ока, візуально все спотворюється і є ризик вибрати неправильний напрямок стрілки (внутрішнього куточка). Краще все-таки це робити на розслаблених очах і шкірі, так ви контролюватимете кінцевий результат.
Синці під очима
Пам'ятаю хохму у всемережжі "Щооо, ми тепер малюємо синці під очима?" 🙀
Особисто я вважаю їх навіть сексуальними, але насправді вони не всім підходять. Не вважаю, що їх обов'язково потрібно перекривати, але сама це роблю дуже часто, так обличчя виглядає свіжішим, макіяж очей акуратнішим.
Я завжди за експеримент, але в той раз коли я спеціально посилила косметикою ефект своїх власних синців і вийшла так у люди, то протягом дня постійно доводилося відповідати на питання чи все зі мною в порядку. Річ у тому, що цей лайфхак таки не працює, якщо вийти в такому вигляді у суспільство.
Я не з тих людей, хто пояснює іншим, чому я так захотіла зробити. Цей експеримент, впевнена, повторить не кожен. Висновки, які я тоді зробила: для власного спокою краще експериментувати у всемережжі. А в реальністі можу не використовувати косметику взагалі, бо завжди вибираю особистий комфорт.
Мусове покриття з тону та води
Фішка в тому, що важкий матовий тональний засіб типу можна перетворити на тон легше і зробити його з вологим фінішом.
Що потрібно робити: тональний крем з водою в склянці збити капучинатором, має вийти мус, потім нанести його на обличчя. Ніхто не каже скільки тієї води потрібно, скільки тонального засобу... Просто лий, не боїсь. На відео не показують, що використовують багато тону, насправді використовують дуже багато тону, а такий підхід зовсім не полегшує косметичну рутину 😤
Саме тому мус у мене не вийшов, вийшла рідка жижа. Потім я змінила пропорції та капучинатор на міксер. І все одно це не змішалося, воно і логічно, так як олії і силікон, що у тоні, відштовхували воду.
Коротше, тон не потоваришував (і це нормально) із водою й надалі уся ця жижа погано наносилась і погано перекривала шкіру, особливо почервоніння. І вода зволоження не додавала 🫠
Питання: а що робити із залишками в склянці? - Викинути, бо це не можна зберігати і далі використовувати. Дуже "економна" витрата 👍
Чим можна розбавити фарбу для волосся?
Задалася я цим питанням, коли зрозуміла, що мені її точно не вистачить. І відповідь я пішла шукати у соцмережах. Маска або бальзам + фарба - це найпопулярніший лайфхак. Для економії і для посилення живильного ефекту фарби я змішала ії з маскою для волосся, повелася на цей лайфхак, який загубив мій колір волосся, настрій та впевненість в собі на найближчий місяць. Про змивання фарби з волосся я не знала, тому довелося місяць чекати, щоб розпочати перекриття цього кошмару 🥴
Професійні перукарі тоді не вели свої канали, щоб з обґрунтуванням пояснити, чому так робити не можна.
До яких висновків довів мене цей лайфхак:
⚠️ це погіршує активний склад та технологію суміші для фарбування;
⚠️ що у свою чергу знизить якість фарбування;
⚠️ це призведе до нерівномірного нанесення кольору, плямистості або тьмяного або неживого вигляду;
⚠️ фарба нерівномірно закріпитися на волоссі і може вицвісти швидше, ніж зазвичай;
⚠️ це взагалі не економно, тому що на відновлення кольору доведеться витратити набагато більше зусиль і засобів.
Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)