getejra

Неймовірно-ароматний чорний скраб від Dott

Від ефектного візуалу цієї баночки в мене просто почало тьохкати серце 🖤!мінімалістично та стильно, у мене зараз це прикраса поличок в кімнаті, щоб частіше бачити і не ховати цю красу у ванній 😁

Пластикова прозора баночка з металевою гвинтовою кришкою, всередині є додатковоа прозора захисна мембрана. На етикетці чорного кольору вказано всю інформацію від виробника красивим білим шрифтом.

Об'єм 350 г.

Доглядові компоненти олії та екстракту липи чудово пом'якшують та зволожують шкіру, надають їй гладкості та еластичності, підтримують природний гідроліпідний баланс.

Основним із компонентів скрабу є сорбіт.

Він активно зволожує шкіру та усуває подразнення.

Часточки солі середньго розміру в ароматній олійці. Текстура м'яка та пластична, набирається гарно і не розсипається в руках, не осипається в душі при користуванні, олій тут якраз в міру: скраб не сухий , але не плаває в рідині, потім шкіра саме зволожена, але не жирна. На тілі скраб дуже гарного графітового кольору та при цьому не фарбує шкіру.

Скраб парфумований тому має піраміду:

🖤Верхні ноти: тютюновий лист, чорний перець, кардамон

🖤Ноти серця: квітка тютюну, ваніль, троянда, шафран

🖤Базові ноти: мед, амбра, сандалове дерево, уд

Навіть для мене цей аромат зовсім не приторний: в міру солодкий , з димними табачними нотками та післясмаком стручкової ванільки🖤

Мені подобається, що він не шкрябає шкіру, а саме полірує її - жодних негативних відчуттів після використання. Шкіра така гладенька, зволожена, тонізована, сяє - ефект просто вау!

Маю ще ось таку рожеву баночку скраба - поділюсь з вами враженнями на днях https://club.makeup.com.ua/post/57812/.

З парфумованим лосьйоном для тіла з емолентами та екстрактом центели азіатської https://club.makeup.com.ua/post/57692/ виходить неймовірно ідеальне комбо для шкіри!

Аромат на шкірі залишається ще деякий час 🤩

25 листопада, 2024
getejra
25 листопада, 2024