Алла

Привіти з минулого

Привіти з минулого

#_crazybeautyhacksmakeupclub

"Не зрозуміли, як вижили ми..." - співає Надя Дорофєєва. Ось і мені не зрозуміло, як мені та моїм подругам вдалося вижити в часи тотальних дефіцитів, особливо косметичної галузі.

До речі, всі ті поради, які ми черпали із друкованих журналів, зараз активно розповсюджуються і в інтернеті.

Наприклад, для зміцнення волосся ми використовували пиво. Наносили його на волосся, вдягали пакет, витримували деякий час. Ефект зміцнення був, але й запах був, як з пивної бочки)

До речі, пиво, як і солодку воду, використовували для фіксації кучерів. Для цього наносили рідину на волосся і накручували на плойку. Трималося добре)

Також я мила голову яйцем. В той час був дефіцит шампунів, але зараз мити яйцями радять для блиску, тому що яйця містять лецитин.

Єдиний мінус - запах((( І ще - мити треба тільки жовтком, білок від гарячої води скручується в якісь соплі і це просто фу. Потім вичісувати цю білу субстанцію з волосся челендж ще той.

Також у мої дефіцитні часи були проблеми з фарбою для волосся. Тоді в моді був висвітлений чубчик. Для цього треба було на неї нанести суміш перекису водню та розтовчених таблеток пергідролю. Відтінок давала штемпельна фарба. У мене фокус не вдався, я отримала скручене та спалене волосся і зелений відтінок.

Красотка була ще та)

Ну і в боротьби з прищами першість тримав розведений зубний порошок. Пекло немилосердно, ефекту особливо не було)

Але нічого, волосся відросло, шкіру підлікувала) життя продовжується)

Привіти з минулого
Привіти з минулого
Привіти з минулого
Привіти з минулого
25 листопада, 2024
Алла
25 листопада, 2024