Комплекс проти випадін ня волосся
Hillary Serenoa Vitamin РР Hair Loss Control
Я вже розповідала, що з серпня волосся у мене почало лізти немилосердно, так як закінчила курс гормонального лікування. Тому зараз я активно роблю все щоб прискорити ріст нового волосся та зменшити випадіння існуючого. Весь цей місяць використовувала комплекс з 5 засобів: пілінг з ензимами https://club.makeup.com.ua/post/57141/, набір для миття голови, який складається з шампуня, кондиціонера, маски та додатково сироватку "Висококонцентрований комплекс" з екстрактом карликової пальми. Сьогодні розповім вам про основних три продукта.
Склад набору:
💥шампунь проти випадання волосся Hillary Serenoa Vitamin Рр Hair Loss Control, 250ml,
💥кондиціонер проти випадання волосся Hillary Serenoa Vitamin PR Hair Loss Control, 250ml,
💥маска проти випадіння волосся Hillary Serenoa Vitamin РР Hair Loss Control, 200ml
Всі флакони з засобами в однаковому дизайні - пляшки з білого пластику з чорними дозаторами-помпами, лише на масці присутній обмежувач, який необхідно зняти перед використанням. Дозатори працюють справно, без нарікань, пляшки не сковзкі, зручно тримати в мокрих руках.
Hillary Serenoa Vitamin Рр Hair Loss Control
Шампунь проти випадіння волосся від бренда Hillary призначений для стимуляції зростання та боротьби з ламкістю. Він очищає, зміцнює, живить і зволожує фолікули, відновлює структуру кожної волосини і надає локонам доглянутого вигляду. Завдяки високому вмісту вітамінів та мікроелементів засіб також живить та оздоровлює шкіру голови, нормалізує її гідробаланс. Активна формула шампуню створена на основі екстрактів сереноа, чебрецю та зеленого чаю, а також збагачена білками пшениці та ніацинамідом.
Нанести шампунь на мокре волосся та шкіру голови. Масажувати шкіру протягом 2-3 хвилин, я додатково використовую скрабер. Змити водою. Повторити 2-3 рази. Для профілактики та при сезонному випаданні волосся використовувати 2-3 рази на тиждень протягом 1-2 місяців. Для інтенсивної терапії випадання волосся використовувати протягом 1-3 місяців.
Волосся мʼяке, та обʼємне, легко розчісується. Аромат лінійки ніжний та ненавʼязливий, який тримається на волоссі ще протягом тривалого часу.
Особливості:
- добре очищає волосся та шкіру голови, надає при цьому терапевтичну дію проти випадання;
- оздоровлює шкіру, відновлюючи та підтримуючи нормальну мікрофлору;
- покращує приплив крові до волосяних цибулин;
- зміцнює коріння волосків;
- мінімізує випадання до нормальної денної норми;
- має тонізувальну дію;
- ніацинамід впливає на судини шкіри голови, розширюючи їх, покращуючи кровообіг та налагоджує обмінні процеси;
- екстракт сереноа продовжує життєвий цикл волосся, внаслідок чого випадання скорочується.
Кондиціонер проти випадання волосся. Засіб активно зволожує, живить корені та відновлює пасма по всій довжині. Рослинні компоненти проникають у пористі ділянки, запечатуючи їх, і збільшують міцність, щільність локонів. В результаті волосся стає шовковистим, міцним і блискучим, а за регулярного застосування сповільнюється процес випадання.
Нанести на вологе чисте волосся і рівномірно розподілити по всій довжині руками або за допомогою великого гребня. Змити водою через 1-2 хвилини. Для проведення спа-ритуалу можна залишити на волоссі до 15-20 хвилин, з подальшим обполіскуванням водою. Я пробувала обидва способи - великої різниці не помітила, якщо чесно. Тому сидіти 20 хвилин з рушником на голові не бачу сенсу, воно працює й за дві хвилини)
Особливості:
- ефективно відновлює локони та шкіру голови;
- гліцерин зволожує пасма від коріння до кінчиків;
- олія кокосу прискорює регенерацію пошкодженої структури;
- солодкий мигдаль дарує пружність локонам;
- полегшує розчісування та укладання;
- живить пасма корисними речовинами;
- олія макадамії запобігає появі лущення на шкірі голови;
- оптимізує водний баланс;
- має кондиціонувальний вплив;
- повертає силу та міцність пасм;
- згладжує розпушену кутикулу;
- дарує шовковистість та м'якість волоссю;
- запобігає пухнастості та знімає статичний ефект;
- не залишає слідів;
- не обтяжує пасма.
Б’юті-продукт ущільнює локони по всій довжині та стимулює їхній ріст за рахунок активних рослинних компонентів. Засіб містить унікальний компонент CRAMBISOL, який зміцнює волосяні фолікули та покращує їхнє живлення, завдяки чому вони стають міцними та стійкими до випадання, механічних пошкоджень та впливу стайлінгових пристроїв.
Нанесіть маску на шкіру голови і всю довжину волосся після миття і потримайте 5-10 хвилин, змийте проточною водою. Маска робить волосинки блискучими та важчими. Я також витримувала хвилин 20 в рушнику або шапочці для душу - влосся не переобтяжує та не жирнить.
Особливості:
- відновлює пошкоджені витончені пасма;
- масло кокоса живить та зволожує локони;
- запобігає посіченості кінчиків;
- усуває сухість та жорсткість пасм;
- підвищує місцевий імунітет;
- солодкий мигдаль згладжує розпушену кутикулу;
- запобігає надмірному розпушенню;
- знімає статичний ефект;
- олія макадамії дарує м'якість і ніжність волоссю;
- має кондиціонувальний вплив;
- підтримує оптимальний водний баланс;
- дарує силу, пружність та міцність пасмам.
Результат
Боротьба з випадінням волосся - це завжди комплексне рішення: харчування, спокій, стабільний гормональний фон і тут одними лише косметичними засобами ситуацію не врятуєш, хоча можна її суттєво покращити. Тому я не говоритиму вам, що це панацея. Ні, це лише допомога. Стан волосся бачите на фото: легке, розсипчасте, необтяжене - мені подобається результат. Чи стало менше випадіння волосся? як коли, буває при митті голови майже немає, а буває цілий жмут, тобто додаткові стреси у вигляді літаючих мопедів над головою впливають на цей процес. Але ще розкажу вам пізніше про сироватку - "антенок" точно стало більше і ось це мене дуже тішить!
Коментарі (0)