Jean Paul Gaultier Scandal
Ну просто скандально красивий! Один з улюблених ароматів в колекції 🤍
Його або люблять до нестями, або не розуміють зовсім. І я без вагань належу до перших. Мій улюблений аромат майже закінчився і цю покупку я обов'язково повторю!
Флакон і упаковка. У мене об'єм в 30 мл. Розкішна скляна пляшечка, але головна її "фішка" - це ковпачок у вигляді витончених жіночих ніжок на підборах, що ніби запрошують тебе у світ спокуси і насолоди. Упакований парфум у стильний металевий циліндр рожевого кольору. Ця "жерстяна банка" виглядає дуже незвично і в дусі Jean Paul Gaultier, адже бренд грає на межі класики та епатажу.
Scandal - це парфум із характером. Спочатку вибуховий та відверто зухвалий, здатний буквально "придушити" з перших пшиків. Але з кожної з нас сприйняття індивідуальні) Він розкривається на шкірі соковитими нотами меду та апельсину, при цьому ніжно переплітаютаючись із жасмином. А потім додаються пачулі, карамель і лакриця. Він ідеальний для холодної пори року, коли його медова солодкість і пряність розкриваються найкраще.
Стійкість дуже висока. На шкірі він залишається весь день, а на одязі - поки не відправите його в пральну машину. На волоссі також тримається досить довго.
Про рекламу парфуму і мої асоціації з ароматом.
А ви бачили її? На фоні пісні Donna Summer - Bad Girls, в головній ролі ми бачимо мадам міністр, яка вночі живе життям справжньої "поганої дівчинки": розваги, яскраві вогні, високі підбори. Але під ранок її викликають по важливих справах. По дорозі вона перевдягається в костюм, під'їхавши до дверей, висуває свої розкішні ноги з автомобіля, і, скинувши туфлі на високих підборах, з високо піднятою головою, під спалахи фотокамер і об'єктивів журналістів, вона виходить у світ як символ свободи й упевненості. Але! У всій цій серйозності вона забуває одягнути свою спідницю))
Цей момент ідеально відображає дух аромату Scandal - він для жінок, які не бояться бути на межі, для тих, хто живе на повну, не залежно від обставин. Саме цей флакон здатен пробудити відчуття свободи і впевненості, як у героїні цієї реклами.
Цікаво, що пісня Donna Summer - Bad Girls звучить не лише в рекламі Scandal, а й в одній з серій мого улюбленого серіалу "Секс і місто". В одному з епізодів Кері з подругами танцюють у барі під цю мелодію, насолоджуючись свободою, драйвом і атмосферою безтурботного вечора. Обожнюю передивлятися його знову і знову.
Якщо шукаєте аромат, який буде не просто частиною вашого образу, а справжнім продовженням вашої харизми, Scandal від Jean Paul Gaultier готовий стати вашим скандальним союзником ☺️
Коментарі (0)