Тепер це мій домашній улюбленець від Oasis
Green Tea White Amber Bergamot
Я вже розповідала про крем для рук з ароматом Peach Blossom Peony Osmanthus https://club.makeup.com.ua/post/57174/ , який маю в метелевій тубі 30 мл, тепер хочу розповісти про ще один, тільки в більшому пакуванні - 300 мл, який взяла додому, оскільки навіть не сумнівалась, що витончений аромат, натхненний парфумами Elizabeth Arden Green Tea мені підійде ідеально.
Пластикова пляшка зі зручним дозатором-помпою чорного кольору, для першого використання потрібно прокрутити дозатор і вже можна користуватися.
На зворотній стороні є наклейка, де вказаний склад, опис та інша необхідна споживачу інформація.
Він має чудовий склад, спрямований на зволоження, живлення та захист шкіри рук, завдяки тому, що поєднує в собі потужні активні інгредієнти полісахаридів і мінералів Aqua Shuttle та морський гідролізований еластин Bio Marine Elastine, який містить пептиди та амінокислоти, щоб забезпечити інтенсивне зволоження, живлення та захист шкіри рук.
Склад: Aqua, Sweet Almond (prunus Dulcis) Oil, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii (shea Butter) Oil, Lecitin, Panthenol, Tocopherol Acetate, Sorbitol, Polyglycerin-6, Laminaria Digitata Extract, Xanthan Gum, Diatomaceous Earth, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Edta, Glyceryl Caprilate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Allantoin, Hydrolyzed Elastin, Citric Acid, Sodium Citrate, Parfum.
Текстура крему дуже легка, невагома, повітряна (так як на водяній основі - не має жирності), білого кольору. Надзвичайно швидко поглинається шкірою.
Найбільш відчутні ноти – біла амбра, зелений чай та бергамот.
Запах на руках залишається кілька годин та не набридає, оскільки парфумованість тут легкого рівня.
Він справді забезпечує глибоке живлення шкіри, підвищення її м'якості, еластичності та пружності. Вирівнюється тон шкіри завдяки ефекту матування, заспокоює суху та подразнену шкіру, пом'якшує її та робить більш гладенькою та шовковистою на дотик.
Це справді ідеальний крем для дому, я користуюсь ним часто одразу після миття рук, тому він стоїть біля умивальника. Навіть задумуюсь про придбання такої величенької "банки" на роботу.
Коментарі (0)