Тестую з асоби лінійки Kerastase Premier
Догляд для відновлення пошкодженого волосся
Хочу поділитися своїм досвідом використання лінійки Premier від Kerastase.
Отримала міні-набір для тестування і маю що розповісти!
У мене густе та пористе волосся, яке погано переносить вологу і мені досить складно підібрати догляд, щоб досягти бажаного ефекту гладкості. Декілька років я незмінно користувалася засобами іншого бренду, проте баночка з шампунем закінчувалася, а мені трапилась нагода випробувати на собі новинки від Kerastase і хто я така, щоб не погодитися 😅
Загалом, набір складався із 3 етапів:
1 - декальцинуючий прешампунь. Його потрібно нанести на вологе волосся, масажуючи шкіру і протримати 5хв
2 - декальцинуючий шампунь-ванна. Після того, як пройшло 5 хв, нанести засіб поверх пре-шампуню і гарно вимити волосся. Хочу відмітити, що зазвичай я наношу шампунь двічі, проте тут вистачило одного нанесення для досягнення ефекту. Також сам шамупнь утворює дуже класну та неймовірно густу піну!
3 - декальцинуючий кондиціонер як завершальний етап на 3-5хв (так-так, в цей момент спина уже вас проклинатиме, але треба зачекати), засіб має досить приємну текстуру та запах.
Після всіх етапів миття завжди наношу сироватку для запобіганню впливу вологи та термозахист і переходжу до укладки. З брашом, на жаль, мені так і не вдалося подружитися за стільки років, тому зазвичай досить хаотично висушуюсь і завжди використовую випрямляч.
Загалом, лінійці лайк, волосся розсипчате та мʼяке, відчувається чистота голови і легкість. Зловила себе на тому, що весь день хотілося ходити і розмахувати волоссям туди-сюди, як наче тільки після стрижки)
Коментарі (0)