#Crazybeautyhacksmakeupclub
Анти поради в дії
Що я пробувала на собі, і що не дало ніякого ефекту , а могло навіть нашкодити 🙈
- В дитинстві я використовувала крем від ластовиння Achromin - типу він відбілюючий🙈 . Тоді мама казала «Бери і мастись, щоб твоїх веснянок не було видно». А зараз я тішусь, шо в мене є такі «поцілунки сонечка»
- Скрабування обличчя десь 3-4 рази на тиждень - слава богу я содою не додумалась користуватися, але був такий бренд з абрикосовими кісточками, яким іноді користувалася. Але не можна таким скрабом користуватися на постійній основі, бо травмується верхній шар шкіри… та в взагалі краще обрати якусь мʼяку пілінг—скатку
- Фарбувати волосся хною чи басма це була, не пам'ятаю, бо було давно 😁 - я це пробувала, і скажу так, вимити це важко . Бо воно береться комками🤦♀️
- Використовувати кокосову олію в якості крема - ні ні і ще раз ні.. бо може спровокувати висипання
- Наносити крем для тіла на обличчя- нічого доброго не принесе, окрім аромату 😁
- Вазелін на губи - краще купити якийсь гарний бальзам для губ, який точно буде живити губки, а вазелін діє тільки поверхнево.
Начебто все.. я не сильно люблю пробувати щось нове у догляді, тож це і добре)
зараз багато усього класного та дієвого на косметичному ринку, та і ми стали більш обізнанними))
та вже не користуємось такими "цікавими" порадами☺️
Коментарі (0)