myroslavazadovska

Топ-5 безглуздих б’юті-лайфхаків, які я спробувала на собі

Топ-5 безглуздих б’юті-лайфхаків, які я спробувала на собі

1. Збільшення губ за допомогою пляшки

Обіцяли ефект, як після філерів. Насправді в процесі були дискомфортні і дивні відчуття, але результат мене здивував. Губи справді стали більшими, але також лишилися сліди від пляшки. Ефект тримався декілька годин, після чого безслідно зник. Тепер я точно знаю: краще просто полюбити себе)

2. Маска з яйця

Сказали, що шкіра стане гладенькою. Але ніхто не попередив, що я почуватимусь, ніби хтось намагається зробити омлет прямо на моєму обличчі. Спочатку я наносила білок, який повністю стягнув мені обличчя, а потім жовток для зволоження. Запах і відчуття — окремий рівень випробувань. Але шкіра справді стала більш зволоженою.

3. Крохмаль замість сухого шампуню

Для кольору і запаху я ще додавала корицю. Після такого комбо моє волосся справді стало виглядати чистішим свіжішим. Але у прикореневій зоні залишився крохмаль, який повністю не вичерпався і його було помітно зблизька. Таке враження ніби я посивіла злегка.

4. Чайні пакетики замість патчів

Звучить дієво, але на ділі безрезультатно. По відчуттях це дуже мокро, мішки під очима нікуди так і не зникли, але дине, що залишилось після даної процедури — аромат чаю на шкірі, який заспокоював в процесі)

5. Скотч для ідеальної стрілки

Лайфхак дієвий, стрілки вийшли рівними. Але перш ніж приклеїти скотч на шкіру обличчя, я спершу декілька разів наклеїла його на руку, щоб липкий шар не був таким агресивним. Потім його було в рази легше знімати і жоден шар епідермісу не постраждав.

Висновок: деякі лайфхаки краще залишити в інтернеті. Ви пробували щось подібне? Розкажіть, щоб я не почувалася єдиним шаленим експериментатором!

25 листопада, 2024
myroslavazadovska
25 листопада, 2024