Одна єдина спроба на лайфхаки з минулого, або як не перетворити себе на суцільний експеримент.
Впевнена, кожна дівчина/жінка була на моєму місці, коли знайшла «дієвий» лайфхак і стикнулась з реальністю, яка не виправдовує себе. Сухий шампунь із борошна, шампунь на основі свіжих яєць, або скраб зі жмиху від кави. Тут поділюсь з вами цими засобами🤗
✅Шампунь із сирих яєць.🥶
Обіцяли, що волосся стане шовковистим і здоровим. Все було нормально, поки я не вирішила змити цю “маску” теплою водою. Уявіть собі: часточки яйця, які зварились прямо на моїй голові!
Лайхак ще чула від моєї мами, коли в совку був дефіцит.
Але зараз, впевнена, не кращий спосіб з економити...
✅Борошно замість сухого шампуню.😅
Звучало так просто: посипаєш корені волосся борошном, масажуєш і вуаля — волосся свіже! Насправді я виглядала, ніби збиралась пекти пироги прямо на голові.
Ще більш брудним волоссям я ніколи не відчувала.
Борошно просто так збити з волосся не вийшло, тож прйиняла рішення мити волосся.
Саме тому, дівчата, якщо ввечері вам лінь мити волосся, просто згадайте мій лайфхак з борошном.
✅Скотч для ідеальних стрілок.🙂↔️
Всі ці відео з “простими стрілками за хвилину” виглядали так переконливо! Але, коли я спробувала, скотч зняв не тільки макіяж, але й половину тонального крему з основою. Ще й відчуття, ніби частину шкіри відірвало.
Також не рекомендую використовувати пластир, це ще гірше ніж скотч.
І, нарешті, менш крінжові, але дієві лайфхаки:
✅Скраб зі жмиху
Так, звучить дивно, як це використовувати вже спресовану, використану каву.
Але це дійсно дієво.
Шкіра зволожена за рахунок кави та олій, вже через 2-3 використання видно як шкіра більш пружна, мʼякша.
Рецепт:
- 2 столові ложки кавового жмиху
- 1 столова ложка меду
- 1 чайна ложка морської солі
- 1 столова ложка оливкової або кокосової олії( будь-якої іншої для шкіри)
Як зробити:
- Змішай усі інгредієнти до однорідної консистенції.
- Нанеси скраб на вологу шкіру, масажуй круговими рухами 3–5 хвилин.
- Змий теплою водою та нанеси зволожуючий крем.
‼️Єдиний мінус, це вся ванна коричневого кольору після процедури, та аромат на всю хату))!
✅Мити тільки чубчик або по пробору:
Коли поспішала по справам, або просто не хотіла мити своє довге волосся.
Щоб хоч якось освіжити загальний вигляд, я мила лише чубчик або частину волосся по пробору.
Досі іноді так роблю, але ввечері вже точно треба мити волосся, бо відчуття всередині, де вже не свіже волосся аж бісить.
По часу займає до 5хв, намилитт, промити, висушити,
замість 30 хв якщо мити повністю.
Мої експерименти вкотре довели: не все, що виглядає круто у відео, працює в реальному житті.
А які лайфхаки ви перевіряли?
Коментарі (0)