Soocas X3U Sonic Pink
Наймиліша зубна щітка яку ви бачили
✨Привіт, це Ася!
В дитинстві я була похмурою дитиною, "Несміяною" або більш сучасно "Венздей", я ненавиділа все дівоче та рожеве. Як то кажуть, незакриті гештальти даються в знаки. Зараз мені 21, я маю роботу, свої власні гроші, і витрачаю їх на все ванільно-бежево-рожеве, дитина всередині мене більше не соромиться🎀
Сьогодні я покажу вам свою нову зубну щітку, і ні, вона не дитяча! Такої милоти ви мабуть ще не бачили))
Представляю вашій увазі Soocas X3U Sonic Pink
Відеоогляд:
https://club.makeup.com.ua/looks/57883/
Так, назва для справжньї Шанель Оберлін (якщо ви зрозуміли відсилку) 😁, і мені теж подобається!
🎀А тепер, давайте по пунктам.
⟪Пакування⟫
Вау - вау - вау! Мила мінімалістична коробочка з міцного картону в приємній кольоровій гаммі. Все обережно та ергономічно спаковано, виглядає точно "не дешево".
⟪Характеристики⟫
1. Рівень шуму: До 55 дБ ; Захист від води: IPX8;
2. Матеріал корпусу: Пластик
3. Ємність акумулятора: 2000 мАг; Тип елемента живлення: Li-Ion 2000 мАг;
4. Кількість поступальних рухів - 38400 коливань/хв
5. Кількість режимів - 4
6. Насадки:
-Насадка для догляду за чутливими зубами
-Насадка для відбілювання зубів
7. Гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від виробника
Країна-виробник товару: Китай
⟪Режими роботи⟫
- Делікатне очищення
- Відбілювання
- Полірування
- Повсякденна
Технологія чищення: Звукова ; Зворотно-обертальна
⟪Особливості⟫
- Індикатор стану акумулятора
- Таймер
- Захист від вологи та пилу
- Бездротове заряджання
⟪Комплектація⟫
1. Зубна щітка
2. Type-C кабель
3. Насадки 2 шт , одна м'яка, інша для відбілюваня
4. Футляр з функцією UVC-стерилізації
5. Декоративний елемент для футляра "Вушки котика"
6. Кріплення на стіну
7. Інструкція. Рекламний буклет. Гарантійний талон
⟪ВРАЖЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ⟫
Перше враження однозначно позитивне, щітку приємно тримати в руках, її корпус виконаний з приємного на дотик пластику. Відтінок рожевого навіть ближче до кремового, не яскраво, дуже мило. Зверніть увагу на фотографії, кожна деталь максимально продумана, на корпусі щітки об'ємні зображення котячої лапки, кнопочка теж з лапкою, написи гарним шрифтом, ну просто неймовірна няшність.
Ось ця кругла штучка, це футляр що кріпиться до стіни і туди ставиться щітка. Даний девайс додатково оснащений дезинфікуючою системою що за таймером вмикається та вбиває бактерії на щіточці. Зверніть увагу на дизайн, навіть на дверці зображена маленька лапуля. Якщо поглянути внизу, то отвори в футлярі також візуалізують лапку, і видно що це саме так задумано, бо по суті потрібен був тільки один отвір.
Додатково в наборі є аксесуар у вигляді котячих вушок, при бажанні можна прикрасити футляр, а можна і не прикрашати, залежить від вас.
До щітки кладуть дві насадки, одна м'якенька для ніжного очищення, а інша середньої жорсткості з силіконовими вставками для відбілювання та полірування. Сторона для очищення язика працює чудово.
ВИКОРИСТАННЯ: всього є чотири режими що позначені різними іконками, хмаринка: делікатне очищення, краплинка: відбілювання, місяць: полірування, зірочка: щоденне. Як на мене, такі позначки це дуже привабливо.
Щітка чудово справляється зі своїми функціями, очищує зубки без дискомфорту, не викликає кровоточивість десен, не викликає чутливості зубок, довго тримає заряд та дуже зручна у використанні.
Раджу якщо вам як і мені, подобаються такі симпатичні речі🎀
Дякую за увагу ✨
Коментарі (0)