Daryna I.🦋

Ніколи знову!

Ніколи знову!

Звісно , зараз мені смішно з усіх тих експериментів, які в свій час я на собі робила , та усвідомлюючи , які могли б бути наслідки стає трішки страшнувато🙈

Але краще зрозуміти пізніше , ніж ніколи . А ще краще - почитати про чийсь досвід і ніколи його не повторювати на собі 👍🏼

1) МАСКА ДЛЯ ВОЛОССЯ З ЯЙЦЕМ

Як власниця довгого темного волосся завжди стараюсь доглядати його з турботою і любовʼю. Та якби хтось застеріг мене вчасно від такого чуда з яйцем , я була б набагато щасливішою!! Особливо після того, як потрібно було вимити білок, який заварився прямо на волоссі , з довгих пасм😭 А про нуль ефекту я взагалі мовчу

2) ОБРІЗАТИ ВІЇ, щоб вони краще потім росли

Тренд, який почали активно розповсюджувати , коли я була зовсім зеленою школяркою. Памʼятаю ту колючу щетину на очах , яку довелось відновлювати дууууже довго 😢 Добре , хоч до брів не добралась

3) МАСКИ З ЖЕЛАТИНУ, ВУГІЛЛЯ ЧИ СОЛі на обличчя

Народ , це треш! ХТО??? Хто це придумав і почав розповсюджувати? Дивуюсь тепер , на який політ фантазії готові заради хайпу😫

З іншого трешу були ще маски з гірчиці , які призводили до опіків, канцелярські олівці для макіяжу , що створювали ефект а-ля Джокер, та лимон для блиску шкіри обличчя . Зараз в еру інформаційного прогресу ми зрозуміли , який це був абсурд , та надалі я б також з обережністю ставилась до порад сумнівних БЮті блогерів з Тік-току та радилася б лише з доказовими експертами 🙃

26 листопада, 2024
Daryna I.🦋
26 листопада, 2024