krutoguuz

МАСКА НЕ ДЛЯ АЛЕРГІКІВ

МАСКА НЕ ДЛЯ АЛЕРГІКІВ
МАСКА НЕ ДЛЯ АЛЕРГІКІВ

Чому не для алергіків? Тут відповідь захована в самій назві)

Активні компоненти:

• екстракт авокадо - живить, регенерує, зміцнює, заспокоює подразнення та зміцнює,
  • екстракт петрушки - антиоксидант, омолоджує, вирівнює тон шкіри, зменшує запалення, прискорює загоєння,
  • екстракти прополісу та маточного молочка - мають живильну, зволожувальну, регенерувальну, протизапальну дію,
  • гіалуронат натрію - зв'язує воду в епідермісі, має зволожувальну дію,
  • пептиди - мають антивікову, зміцнювальну та розгладжувальну дію.

Маска при розпаковці має виражений запах меду та зеленкуватий відтінок сироватки, який я думаю дає авокадо або петрушка.

Лекало дуже приємне, але його форма трішки незвична бо воно таке ніби видовжене. Досить багато полотна виділено на лоб та підборіддя. Але, то дрібниці і воно чудово трималося на обличчі.

Сама рідина мала трішки липкість, яка потім залишилася навіть після крему. Через кілька годин ця липкість теж залишалася. Мені це не приносило дискомфорту, але якщо ви таке не любите, то майте на увазі.

Шкіра дуже наповнена після маски. На фото я тільки вмилася і витримала хвилин 25 маску. Шкіра така пружна і м'якенька, щось таки ті корейці знають в масках)

То ж чому вона не підійде алергікам? Бо мед є дуже частим алерненом, тому якщо ви маєте алергію на мед, прополіс і всі похідні від бджіл, то радила б її обходити. Бо у бренду наскільки я зрозуміла всі маски з медком.

Дуже кортить мені ще спробувати гідрогелеву маску від Biodance)

Пробували вже таку? А маски від Papa Recipe?

26 листопада, 2024
krutoguuz
26 листопада, 2024