Аніта

Cosmo Shop

Cosmo Shop

Я обожнюю різноманітні гелі та інші ароматні засоби для душу. Зазвичай на моїй поличці є декілька варіантів. Можна обирати гель кожного дня під настрій. Але без однієї дрібниці неможливо зробити прийняття душу повноцінним. І ця дрібниця — мочалка для душу.
Я не люблю грубі мочалки від яких злазить шкіра, мені до душі ніжні бантики-мочалки, які не травмують шкіру при цьому добре очищають її. Зазвичай подібної мочалки легко вистачає на півроку, потім намагаюся цей предмет гігієни замінювати. Однак за літо я змінила, напевно, чотири мочалки, тому що всі вони дуже швидко розвалювалися, і зібрати їх назад у мене не виходило. Майже кожні декілька тижнів моя мочалка опинялася у смітнику, бо приймати душ з нею вже було не можливо. Тому питання пошуку нової мочалки стояло в мене майже постійно. Одним із замовлень на makeup я придбала декілька нових варіантів мочалок і нарешті мені вдалося знайти ту саму.
Cosmo Shop - бренд який нарешті попав мені у саме серце ❤️

Обрала я одразу два кольори мочалок - біла і рожева. Вони мають середній розмір, дуже приємні на дотик, м'якенькі до тіла. Мають зручні мотузочки, можна підвісити у зручному місті і вона завжди буде під рукою. Зазначу, що будь-яку мочалку важливо зберігати сухою, адже у вологому середовищі швидко розмножуються бактерії. Саме тому мочалка з петелькою – ідеальне рішення. Матеріал міцно пов'язаний, тому під час використання вона зовсім не розпадається, як це було в інших мочалок.

Мочалка має середню жорсткість, завдяки чому добре масажує шкіру, чудово очищаючи її і при цьому не дряпаючи навіть при сильному натисканні. Піноутворення з такою мочалкою чудове і зовсім не великий розхід засобів.
Це та мочалка від якої я ловлю кайф. Вона на ура справляється зі своїми обов'язками. Користуюся цією мочалкою вже декілька місяців, вона не розпадається, добре тримає форму. Я задоволена, що після стількох невдалих покупок, я знайшла ту саму мочалку, а ще вона досить бюджетна. Тому раджу спробувати цю хмаринку.

27 листопада, 2024
Аніта
27 листопада, 2024