net_sugar

БЕЗГЛУЗДІ Б’ЮТІ-ПОРАДИ

БЕЗГЛУЗДІ Б’ЮТІ-ПОРАДИ

Читаючи пости інших дівчат, згадала свої часи, коли безстрашно тестувала все, що бачила в соцмережах. Б'юті-лайфхаки здавалися геніальними, поки не дійшло до результату. Ось кілька з них, які залишилися в моїй "тестовій" історії, що досі не можу забути:

1. Лимон і перекис водню для освітлення волосся. Ця "магічна" комбінація обіцяє красиві світлі пасма. Але результат? Волосся, що стало схоже на суху солому. На практиці — сухі посічені кінчики, пахучий лимонний коктейль на волоссі та шкіра голови, яка кричить про допомогу.
  2. Маска з гірчиці для росту волосся. Ця ідея здалася мені крутою: обіцяли густу шевелюру. Але на ділі — печіння, як у пеклі, і відчуття, ніби шкіра голови зараз злетить у космос. Невідомо, чи волосся від цього росте, але відчувати себе під перцем чилі на голові точно не раджу.
  3. Соняшникова олія для шовковистого волосся. Цей лайфхак звучить мило, але реалізація — це просто "жирна бомба". Волосся липке, шкіра голови обтяжена, а змити це — цілий квест. Сяйво? Тільки від надлишку масла.
  4. Кавова гуща, як скраб для обличчя. Обіцяли гладеньку шкіру та сяйво... Але насправді — подряпини, червоні плями і дуже роздратована шкіра.
  5. Зубна паста як точковий засіб від прищів. Ще одна порада з підліткового віку. Так, підсушує, але і сильно пересушує шкіру, залишаючи подразнення. Однозначно — ні!

Кожен із цих експериментів залишив свій слід у моїй пам’яті й на волоссі та обличчі. Більше не хочу😂 Тестувати б’юті-лайфхаки — це весело, але тепер я обираю більш перевірені способи догляду.

#crazybeautyhacksmakeupclub

26 листопада, 2024
net_sugar
26 листопада, 2024