Yana__matviets

Joko Blend Hair Growth & Strength Oil

А я продовжую боротися з волосопадом

І додала в свою рутину олійку-еліксир для росту волосся від Joko Blend

Взагалі я дуже люблю олійки, але з таким форматом використання в мене вперше)

🔸Олія представлена у пластиковому флаконі об'ємом 100ml

🔸Дозатор помпа, працює справно і головне не тече

🔸Олійка янтарного кольору і має натуральний наче трав'яний аромат, але він в жодному разі не противний, навпаки дуже приємний

А ще дуже знайомий, але я не можу вловити, що то за нота

🔸Тестура олійна (кеп 🫡), ріденька

Тому треба дуууже обережно наносити

Активні компоненти: олія авокадо, реп'яхова олія, лляне масло, олія обліпихи, сквалан оливковий, олія чорного кмину, олія насіння граната, кератин, екстракт імбиру, екстракт чорного кмину, вітамін Е, вітамін А, ефірна олія розмарину, ефірна олія кедру.

Спосіб застосування: нанести олію на коріння волосся, ретельно масажуючи шкіру голови. Обернути голову теплим вологим рушником і залишити на 10-15 хвилин. Ретельно вимити волосся шампунем. Використовувати 1-2 рази в тиждень. Особисто я використовую 1 раз на тиждень, так як в моїй волосяній рутині присутня сироватка для росту волосся

Це чудовий, помічний засіб від волосопаду

Після нанесення я відчуваю легеньке тепло, олійка гарно змивається і ообисто в мене не впливає на частоту миття

Дівчата обов'язково після нанесення надягайте або шапочку для душа або пакетик і тільки зверху замотуйте полотенцем❗

Бо, як зазначила olena_glossy олійка фарбує речі (шкода, що я не знала раніше) бо перше використання було трішки факапне і брудне

Але попри цей момент я бачу потужну працю засобів

Звичайно це не панацея. Треба працювати з цією проблемою в комплексі.

Ну і звичайно меньше нервувати 🧘

26 листопада, 2024
Yana__matviets
26 листопада, 2024