Vik_Sem

Arm & Hammer | Зубна паста

Всім привіт!

Я люблю пробувати натуральні та органічні зубні пасти. І сьогодні розповім про свої враження від пасти бренду Arm & Hammer, яка має унікальні переваги серед інших зубних паст.

Багато з нас вже знайомі з брендом Arm & Hammer, і це не дивно, тому що бренд із понад 170-річною історією. Успішно зарекомендував себе завдяки натуральному складу без штучних барвників і консервантів.

Упаковка:

Лаконічна екологічна упаковка, що повністю переробляється - в стилі мінімалізм, з рожевими елементами та помаранчевим логотипом, який легко розпізнати серед інших брендів.

Сам тюбик повністю повторює дизайн коробочки, зроблений з м'якого пластику.

Sodium Bicarbonate, PEG-8, Hydrated Silica, Glycerin, Calcium Sulfate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Saccharin, Aroma, Dipotassium Phosphate, Alumina, Sodium Carbonate, Sodium Fluoride, PEG/PPG-116/66 Copolymer, Limonene Calcium Hydroxide, Calcium Carbonate, Sodium Silicate.

Склад повністю натуральний, цією зубною пастою можна чистити зуби і навіть не переживати про безпеку засобу.

Мене приємно здивувало, що ця зубна паста зовсім не містить у складі звичних нам павів і піноутворюючих компонентів, також у неї низька абразивність, що не травмує емаль та підходить для щоденного використання.

Завдяки харчовій соді у складі зубна паста не тільки глибоко очищає, а й дбає про захист емалі.

У мене були побоювання, що паста може погано чистити зуби, але під час використання я кардинально змінила свою думку і побоювання пішли нанівець.

Текстура, аромат, смак та властивості:

Паста має дуже незвичну гелеву консистенцію бежевого відтінку.

Аромат натуральний, освіжаючий.

Смак солодкуатий, з присмаком соди.

При чищенні зубів паста утворює дуже делікатну піну, але при цьому її достатньо і вона добре ковзає по зубах і очищає зуби до скрипу.

Вона начебто розщеплює сам наліт і робить зуби чистими та гладкими. Паста зовсім не дратує слизову та їй дуже комфортно користуватись.

За досить тривалий час використання, я помітила легке освітлення емалі. Зубна паста приємно освіжає дихання. Також хочу відзначити витрати, ця зубна паста досить економно витрачається. Перший час мені хотілося нанести її на щітку в два заходи, але відчувши її якості, що очищають, необхідність у цьому відпала.

Ця зубна паста мені дуже сподобалася. Вона справді натуральна і чудово очищає зубки від нальоту та залишків їжі, тим самим піклуючись і захищаючи їх від карієсу, .

Дуже рекомендую спробувати!

26 листопада, 2024
Vik_Sem
26 листопада, 2024