Як я позбулася дискомфорту
Ополіскувач для ротової порожнини Splash
Я завжди обожнювала відчуття свіжості після чищення зубів, але виявила, що цього буває недостатньо. Через чутливі ясна навіть якісні зубні пасти не завжди давали комфорт, а впродовж дня могла з’являтися сухість чи дискомфорт. Саме тому я вирішила протестувати ополіскувач Splash зі смаком свіжої м’яти. І знаєте, тепер цей засіб — частина моєї щоденної рутини!
Що зробило цей ополіскувач моїм фаворитом?
Смак і аромат, які освіжають миттєво:
Це перше, що я помітила: ніжна м’ята без різкого запаху чи неприємного присмаку. Засіб залишає легку прохолоду, яка тримається довго, але при цьому не обпікає слизову.
Легка консистенція:
Ополіскувач рідкий, проте не водянистий, що дозволяє йому якісно покривати всю ротову порожнину. Для мене це важливо, адже я використовую його після кожного прийому їжі, і він не залишає відчуття липкості чи присмаку в роті.
Головні інгредієнти та їх дія
- Ефірна олія м’яти. Забезпечує приємний аромат, знімає запалення та знищує бактерії, які провокують неприємний запах.
- Ефірна олія кедру. Захищає від бактерій і грибків, бореться з розвитком карієсу. Я помітила, що ясна стали менше подразнюватися.
- Ментол. Допомагає загоювати тріщини та мікропошкодження. Зазвичай після активного чищення зубів у мене виникали неприємні відчуття, але зараз усе комфортно.
Що я отримала від використання?
1. Свіже дихання. Зникли навіть натяки на неприємний запах, навіть після “важкої” їжі.
2. Здорові ясна. Відчуття подразнення стали значно рідшими, ясна виглядають здоровішими.
3. Чистота надовго. Після використання ополіскувача залишилося відчуття чистоти, яке тримається годинами.
Коментарі (0)