ivasheva

Найбільша знахідка цієї осені

Цього сезону я знайшла справжній скарб для своєї сухої шкіри — крем Weleda Skin Food Light. Моя шкіра часто реагує на зміну погоди подразненнями та почервоніннями. Однак цей крем став для мене реально порятунком🤗

Зіштовхнувшись із цією проблемою знову, я вирішила шукати для себе новий крем, який би добре живив шкіру, але не робив з неї жирний млинчик. Передивилась багато відгуків і оглядів і вирішила спробувати, не просто ж так навіть Хейлі Бібер про нього говорить у своєму ТОПі фаворитів по догляду за шкірою😋

Крем взагалі не лишає після себе жирного блиску, або відчуття дискомфорту чи важкості на обличчі. Склад у нього досить натуральний, а за рахунок ромашки та календули, шкіра швидко заспокоюється і сходять усі почервоніння.

Особисто я дуже задоволена цим кремом, він залишив лише приємні враження та відчуття. Не вперше цей бренд вражає дієвістю та складом своїх продуктів, Однозначно буду брати ще не один раз🫶🏼

Рекомендую всім, хто має проблеми з сухістю і потребує легкого, але ефективного засобу для щоденного догляду. Проте хочу попередити, що не зважаючи на те, що це light версія, він доволі жирний і поживний, тому якщо будете обирати між light та звичайним skin food, раджу спочатку все ж таки звернути увагу саме на light😌

26 листопада, 2024
ivasheva
2
Підписники
0
26 листопада, 2024