AsyaFox

Вібруючий крем Jomtam з екстрактом ікри

Привіт, це Ася💖

Jomtam - це китайський бюджетний бренд. Він представлений на makeup.ua і в інших магазинах. Насправді не такий популярний як той же китайський Bioaqua, і відгуків на нього практично немає, але на полицях він вже досить довго і не зникає)

Скажу чесно, я ніколи не покладаю великих сподівань на бюджетні китайські засоби, адже спрацьовує логіка: "якщо засіб у нас 140грн, а відняти транспортування, а відняти податки, а відняти пакування, то скільки ж коштує сировина з якої виготовляють?".

Так от, справжньою моєю слабкостю, яку добре розуміють маркетологи є все цікаве 🤓. Китайські бренди в цьому мастаки, нестандартне пакування, форми, текстури - все це притягує увагу. І навіть у випадку з Jomtam, я купила засіб не тому що розраховувала на класний крем, а тому що мені був цікавий масажер що влаштований в упаковку🤩.

Давайте вже перейдемо до відгуку, дамо слово виробнику:

Крем для очей з екстрактом ікри та вібраційним масажем надає омолоджуючий, зміцнюючий і освітлюючий ефект. Крем оснащений масажним вібро-наконечником, працює від батарейки. Електричний масажер для очей, спеціально розроблений для ніжної шкіри навколо очей, виготовлений зі спеціального холодного матеріалу з покриттям з білого золота.

Склад:

Екстракт червоної ікри - це справжнє джерело корисних речовин, а про її властивості можна говорити вічно. Активізує вироблення колагену шкірою, завдяки чому зморшки зникають, а шкіра стає гладкою, рівною і пружною. Стимулює регенерацію клітин - це призводить до оновлення і вирівнювання тону шкіри. Блокує дію вільних радикалів, завдяки чому клітини не втрачають вологу і епідерміс не втрачає пружність. Зволожує шкіру, створюючи невидиму плівку, яка дає змогу шкірі дихати, але водночас зменшує втрату вологи протягом дня. Живить шкіру корисними мікроелементами, підтримуючи її молодий вигляд на довгий час.

Вау, такий багатообіцяючий опис, і це при тому, шо більшу частину тексту я вирізала аби не нагружати вас мистецтвом копірайтингу😅.

Шкода що я викинула коробку на якій був вказаний склад, могла б перевірити все ж таки, чи є екстракт ікри, біле золото на наконечнику 😹 в інтернеті не знайшла жодної сторінки де був би вказаний склад (підозріло).

Переходимо до головного. МІЙ ВІДГУК.

1. Візуально : набір складається з крему до якого кріпиться друга частина з металевими кінчиком з якого виходить крем. Додатково в наборі ще одна порція крему для заміни після закінчення. Тюбики мʼякі, пластикові. Дизайн мінімалістичний. (Див.Фото)

2. Детальніше. Консистенція крему досить густа, він жирний, зволожує шкіру під очима і робить її сяючою. Нажаль не можу проаналізувати інгрідієнти так як не знайшла склад 🥲 Аромат крему нейтральний, практично не відчутний. На відео я показала принцип роботи та конструкцію. Батарейку змінити не можна, немає виходу. Заряду вистачає надовго, він не розряджається взагалі. Наконечник дійсно весь час залишається холодним, це плюс для масажу. Але мені не подобається що потрібно наносити велику кількість крему щоб не сильно розтягувати тонку шкіру під очима під час процедури. До речі вібрація не дуже сильна, вона середня, але цього вистачає щоб стимулювати роботу крему.

3. Результати. Я вважаю, що результат від засобу це 20% крем і 80% массаж прохолодним металевим накінечником що вібрує. Ефект є, шкіра тонізується та зволожується, виглядає більш відпочившою.

Загалом, концепція засобу мені сподобалась, це цікавий досвід, а головне - без негативних впливів. Тому можу радити й вам спробувати✨

Дякую за увагу 💖

04 грудня, 2024
AsyaFox
04 грудня, 2024