#Crazybeautyhacksmakeupclub
Як я вижила після цього😅
В підлітковому віці я не мала косметики, яка б допомогла моєму обличчю впоратись з жахливими висипаннями. Наслідок – мої широкі пори, знаю нічого б їх не врятувало, але ж я мала надію на народні засоби!
Перший лот – це маска з кислих яблук. Тільки одне місце було з цими кислими яблуками, в які я вірила і надіялась, що зможуть врятувати мою підліткову шкіру і прибрати яскраві почервоніння. Після першого разу мені здалось що ситуація покращується, за другим разом зрозуміла що почалась зворотна дія😵💫
Другий лот – це тонкі з петрушки. Р💩ли всі! Ну це трішки перебільшення але то було жахливо, ту тошноту я не забуду ніколи😂 За рецептом потрібно було відварити пучок петрушки в окропі (згадую і зʼявляються флешбеки🤢) Як ви зрозуміли, так я його і не протестила😂
Третій лот – відвар з липуха. Це "зілля" використовувала для волосся в якості полоскання. Страшно уявити, чому просто не скористатись маскою для волосся. Результату не помітила, тай і аромат був не дуже, але однозначно це краще ніж тонік з петрушки
Четвертий лот – йод для зміцнення нігтьової пластини. Хтось сказав, що це супер дієва історія. Незнаю що там по користі, але ефект "на лице", що тільки варто було відкриття тієЇ баночки. Ну і економія на лаці💅
Пʼятий лот – мити Волосся яйцем. Обіцяли блиск, мʼяке красиве волосся. Отримала – неприємний запах, загублене яйце в волоссі яке навіть шампунь не міг нормально вимити, добре що хоч вода була не сильно гаряча і обійшлось без вареного яйця в волоссі😅
Цей пост пригадав мені скільки ж крінжових методів було протестовано, але заради чого? Звичайно заради краси😻
Це лише маленька добірка, але це те, що мені супер сильно запамʼяталось, на продовження не вистачить слів у дописі😅
Коментарі (0)