#crazybeautyhacksmakeupclub
5 найдивніших б'юті-порад із соцмереж🤔
У світі TikTok, Instagram та YouTube можна знайти абсолютно будь-які б'юті-хаки. Деякі з них дійсно геніальні, але інші настільки безглузді, що їх використання може загрожувати нашій красі)
1. Скотч для ідеальних стрілок
Стрілки при такому лайфхаці звісно виходять але віддерти його досить боляче, він залишає червоні сліди після себе та у деяких людей може бути невелика алергія.
2. Желатин з вугіллям проти чорних цяток
Та ж сама історія що і зі скотчем, віддерти його з обличчя досить боляче бруд з пор виймає але всі чорні цятки на місці. Ще й потім посуд від желатину відмити неможливо😆
3. Хайлайтер на волосся
Ох, як же воно гарно виглядає в тіктоці у блогерів😍
Але використавши на своєму волоссі воно все сипеться і виглядає ніби перхоть дивлячись який хайлайтер використовувати, з волосся вимити дуже складно. Ходиш потім 2-3 дні як диско шар🪩
4.Наносити тінт замість рум'ян особливо який знімається плівкою
Може я звісно не тей тінт використовувала але воно по перше погано наноситься та розтирається, а по друге воно не стирається, тільки якщо прикласти великі зусилля.
5. Лимонний сік для освітлення пасм волосся
Лимонний сік для освітлення пасм волосся, вирішила спробувати заради приколу на невеликих рядках але добре так намазала того лимону, і вийшов в мене з мого каштанового такий ржавий рудий колір
Але якщо цей сік випадково потрапить на обличчя то може викликати подразнення або навіть хімічний опік, особливо якщо ви потрапите під сонце.
Перед тим як пробувати щось із соцмереж, краще порадитись з косметологом або дерматологом.
Дбайте про себе і обирайте лише безпечні б'юті-засоби.😘
Коментарі (0)