getejra

Набір міні-кремів для рук

Цей набір у мене вже кілька місяців, так як я завчасно готувалась до приходу холодів, і ми навіть встигли його поділити з мамою.

Склад набору:

💙Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки - Shelly Hand And Nail Cream, 45 мл

💗Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії - Shelly Professional Care Hand and Nail Cream, 45 мл

💜Крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й маслом ши - Shelly Professional Care Hand and Nail Cream, 45 мл.

Міньки кремів поміщені в дуже красиву подарункову коробку в ніжних і одночасно яскравих кольорах. Додатково затягнуті прозорою плівкою. Висувна частина з кремами картонна, красивого рожевого кольору, кожна туба надійно зафіксована. На всіх кремах є захисні металізовані мембрани, кришки фліп-топ. На тубах з кремами нанесена вся необхідна інформація як і на зовнішній коробці. Всі аромати приємні та комфортні, але все ж таки я визначилась з фаворитом)

Текстура у всіх кремів однакова, як на мене, різняться вони лише ароматом (та можливо дією, я не відчула суттєвої різниці): гарно зволожує, заспокоює шкіру рук, приємний квітковий аромат.

Основне призначення: відновлення, заспокоєння, пом'якшення

Особливості, які вказує виробник:

- проявляє зволожувальні й регенерувальні властивості;
- дарує комфорт протягом доби;
- чинить живильну дію;
- утворює захисну плівку, що усуває сухість епідермісу;
- сприяє швидшому відновленню клітин;
- робить руки гладенькими;
- підтримує міцність нігтьових пластин.

Не дивуйтесь фото на руках -робила на фоні проектора, тому освітлення було специфічне, але мені чомусб сподобався такий ефект - вирішила додати саме ці фото.

Ось цей чомусь лишив мене абсолютно байдужою по аромату (або його там нема, або я його не чую) - забрала мама 😁

Основне призначення: антибактеріальне, зволоження, пом'якшення

Особливості, які вказує виробник:

- забезпечує миттєве зволоження протягом 24 годин;
- зміцнює і відновлює нігті, запобігаючи їхній ламкості й розшаруванню;
- проявляє антибактеріальні властивості цитрату срібла;
- захищає від небажаних бактерій і мікроорганізмів;
- заспокоює шкірний покрив;
- має протизапальний ефект.

Важливо що він не липкий та швидко поглинається.

Мені подобається що в кожного з цих кремів є повнорозмірна версія з дозатором-помпою, бачила їх вже в кількох закладах міста і вперше скористалась ними ще тоді. Неочікувано став моїм фаворитом по аромату, надзвичайно приємний!

Основний напрямок дії: відновлення, зволоження, пом'якшення

Тут вже виробник нам обіцяє таке (практично теж саме, що і в попередньому):

- пом’якшує і зволожує протягом 24 годин;
- активує регенерацію клітин і пришвидшує загоєння мікропошкоджень;
- проявляє живильні властивості екстракту равлика;
- стимулює вироблення власного колагену й еластину;
- підвищує пружність епідермісу.

Засоби швидко всотуються, роблячи епідерміс ніжним на дотик і зволоженими.

Коли закінчу всі крема, які в мене є, хочу спробувати з маслом ши та обліпихою - аромат має бути просто ммммм.

27 листопада, 2024
getejra
27 листопада, 2024