Barbers | Mens Set Caffeine & Lemongrass
Подарунковий новорічний набір для чоловіків
Привіт, я завжди готую подарунки рідним завчасно, тому вже почала обирати подарункові набори для чоловіків своєї родини. І хочу поділитись, чому обрала саме набір Barbers Mens Set Caffeine & Lemongrass.
Пакування бренду святкове та дуже стильне. Кожен чоловік оцінить таку увагу та піклування до себе. Коробочка з подарунком має стильний дизайн, листівку в стилі бренду та зручний чорний мішечок для зберігання.
В новорічний набір Mens Set Caffeine & Lemongrass входить:
- Шампунь для щоденного використання – Barbers Original
- Бальзам для бороди – Barbers Original
- Шкарпетки чоловічі – Trust me Barbers
Шампунь для чоловіків для щоденного використання - Barbers Original Premium Shampoo Original Premium Shampoo
Шампунь знаходиться в чорному флаконі з дизайном характерним бренду Barbers. Стильно, лаконічно, дорого. Об'єм шампуню оптимальний - 400 мл. Дозатор помповий, дуже зручний, проблем з використанням не було.
Консистенція гелева, не густа, але й не занадто рідка.
Аромат нейтральний, свіжий, не конфліктує з іншими доглядовими засобами та парфумами.
Завдяки натуральним компонентам: екстракту ламінарії, шавлії, кофеїну і пантенолу волосся добре очищається від забруднення, залишається м'яким та блискучим.
У складі м’які ПАР, які делікатно очищують шкіру голови і підходять навіть для чутливої шкіри і що важливо, не тільки доглядають та очищують, а й не викликають зуд та дискомфорт.
Бальзам для бороди - Barbers Original Premium Beard Balm
Мені дуже сподобалось пакування цього бальзаму. Зручна, сильна баночка, досить широка, що зручно для використання чоловікам. Об'єм 50 гр.
Формула Original Premium Beard Balm розроблена саме для укладання бороди та вусів, і захисту волосся від впливу зовнішніх чинників.
Завдяки складовим бальзаму волосся бороди стає більш слухняним та легше вкладається.
Натуральні компоненти живлять та зволожують волосся, а також запобігають подразненню шкіри, що важливо для чутливої шкіри обличчя багатьої чоловіків.
Розкішний аромат з нотками сандалу та мускусу підіймає настрій та огортає всю кімнату дорогим ароматом.
Дуже важливо, що бальзам не залишає жирних слідів і добре поглинається шкірою.
Я спробувала цей бальзам для зволоження сухої кутикули нігтів - мені він сподобався, дійсно гарно зволожує і не залишає неприємного жирного блиску і я вже теж випрошую мазнути пальцем в баночку))))
Шкарпетки чоловічі "Trust Me, I Have A Beard"
Це моя улюблена частинка всього набору))) Це саме той подарунок, якого багато не буває))) Чудовий колір, посилені носочок та п'ятка - такі шкарпетки будуть довго радувати кожного чоловіка.
Стильний принт та колір, високоякісна бавовна та брендування.
Розмір універсальний 40-43, добре тягнуться і досить подовжені.
Напис "Повір мені, у мене є борода" виглядає стильово та підійме настрій.
Набір мені сподобався і я вже замовила ще декілька, класно, що можна подарувати як набором, так і купити окремо засоби які сподобались.
Коментарі (0)