Sviat_v

Крем і вмивачка для обличчя

Крем і вмивачка для обличчя

Як чоловік, який давно цікавиться доглядом за шкірою, скажу прямо: на нашому ринку мало нормальної чоловічої косметики. А якщо й є, то або космічна ціна, або виглядає так, ніби її робили на швидку руку.

Тому, коли я натрапив на Barbers (рік тому), це було, як знайти новий бойови , який дійсно вартує твоєї уваги. Я користуюся їхніми засобами вже більше року і, скажу чесно, задоволений на всі сто. І ціна приємна, і працює як треба.

У мене давно була проблема: після вмивання шкіра або стягнута, як барабан, або жирніє ще сильніше. Вирішив дати шанс цьому гелю, і знаєте, це був правильний крок.

Піниться він ідеально — не так, щоб перетворити тебе на пінистого монстра, але достатньо, щоб шкіра очистилась.

Після вмивання відчуття таке, ніби ти щойно прийняв душ десь у лісі, а не стояв біля раковини. Головне, немає цієї дратівливої сухості чи блиску. І ще одне: запах легкий, ненав’язливий, не змусить тебе виглядати так, ніби ти вкрав засіб у дружини.

О, цей крем прям зайшов. У мене завжди було два питання до кремів: щоб не липнув і щоб не пахнув так, ніби я зайшов у квітковий магазин. І Barbers тут не підвів.

Наносиш — і за кілька секунд все вбирається, ніби шкіра каже: “О, дякую, я цього чекала.” Жодних липких відчуттів, жодного блиску, тільки комфорт. І, що важливо, працює цілий день. Навіть якщо ти цілий день на ногах, шкіра залишається свіжою, ніби ти тільки прокинувся.

Після тренувань чи холодних ранків — взагалі супер. Шкіра не червоніє, а якісь дрібні подразнення проходять майже миттєво.

Тому лайк цим засобам

Писати я то гарно вмію, а ось фотографувати) ну як є. Дівчата, не судіть строго 🤪

27 листопада, 2024
Sviat_v
27 листопада, 2024