getejra

Кавовий скраб Joko Blend Coconut

Я вперше спробувала кавовий скраб не домашнього виробництва (в моєму виконанні то був просто жмих з кавомашини без додавання жодних олій та інших інгредієнтів). Років 6 я вже таким не балувалась і взагалі забула за кавові скраби, та й баню/сауну якось перестали відвідувати з ковідних часів. Тому було цікаво, що ж воно таке "кавовий скраб в банці" . Також, мабуть, варто вказати, що каву я не п'ю зовсім, але при тому дуже люблю її аромат.

Пакування класчине для подібних засобів від джоко: величенька пластикова банка з гвинтовою кришкою об'ємом 200 г, захисною пластиковою мембраною, стильними наклейками в стилі JB, на яких є вся необхідна інформація. Під мембраною нас чекає справжній кавовий вибух з присмаком баунті.

Склад: Coffea Arabica, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sea Salt, Kaolin, Sucrose, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Parfum (Fragrance), Tocopherol, BHT, Coumarin.

Я наношу скраб на вологе тіло, масажую шкіру кілька хвилин (яка одразу стає наче засмаглого відтінку) і змиваю величезною кількістю води. Використовувала кілька разів на тиждень. Але далі є мій особистий нюанс, із-за якого, власне, я й закинула кавові скраби в домашньому користуванні, та вже забула, - це відмити ванну. Можливо, то я така неакуратна, можливо в душових кабінах це працює інакше - але у мене кава всюди. і, як мені це не було прикро, я була вимушена роздарувати всі скраби подружкам, які або мають душові, або ходять в сауни і будуть ними користуватись там (мені прикро, а їм щастя 😁). Та я гарно всі протестувала і маю враження про кожен (хоча різниці в дії не побачила, тому більше оцінювала аромат)

Отже, що ж в них такого цінного:

🥥 Мелені кавові зерна — основа скрабу, яка чудово відлущує шкіру, стимулює кровообіг і допомагає зменшити прояви целюліту. Кава містить антиоксиданти, які захищають шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища, а також має легкий природний ефект ліфтингу завдяки підвищенню еластичності шкіри.

🥥Олія оливкова — глибоко зволожує та живить шкіру, має антивікові властивості завдяки високому вмісту олеїнової кислоти та антиоксидантів. Вона заспокоює шкіру, знижує запалення і покращує її текстуру.

🥥Олія зародків рису — збагачена вітамінами E та B, а також антиоксидантами, ця олія допомагає боротися з пігментацією, розгладжує шкіру і надає їй еластичність. Вона також підтримує природний бар'єр шкіри, зберігаючи вологу всередині.

🥥Масло кокоса нерафіноване — чудово зволожує шкіру, має протизапальні властивості та стимулює регенерацію клітин. Кокосове масло зволожує навіть дуже суху шкіру, створюючи на її поверхні захисну плівку, яка запобігає втраті вологи.

🥥Масло Ши — натуральний зволожувач, який активно бореться із сухістю шкіри. Має виражену протизапальну дію, заспокоює і пом'якшує шкіру. Масло ши також має здатність підвищувати еластичність шкіри, що робить його ідеальним для боротьби з розтяжками і старінням шкіри.

🥥Пудра перлів — додає продукту додаткові заспокійливі та омолоджуючі властивості. Перлова пудра містить амінокислоти, мінерали та кальцій, які допомагають відновити шкіру, зберігаючи її пружною та здоровою.

🥥Вітамін Е — потужний антиоксидант, який допомагає захищати шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів і UV-випромінювання, запобігаючи передчасному старінню шкіри. Вітамін Е також сприяє загоєнню дрібних тріщин і подразнень на шкірі.

🥥Вітамін А — стимулює оновлення клітин шкіри, що допомагає зробити її більш гладкою і здоровою. Вітамін А також бореться з пігментацією та зморшками, покращуючи колір і текстуру шкіри.

🥥Екстракт Арніки — цей компонент славиться своїми протизапальними та загоювальними властивостями. Екстракт арніки допомагає зменшити набряки, заспокоює роздратовану шкіру і покращує її кровообіг, що сприяє швидшому відновленню та зменшенню синців.

Засіб створений для м'якого видалення ороговілих клітин шкіри. Молоті кавові зерна допомагають стимулювати кровообіг і зменшувати прояви целюліту. Комплекс олій у складі глибоко зволожує шкіру, роблячи її м'якою та бархатистою. Солодкий ніжний аромат нагадує неймовірний запах кокосових солодощів.

Наступним, про який вам розповім і який зайняв почесне друге місце буде червоний - тобто вишенька 🍒

бронза це в нас помаранчева апельсинка 🍊

і почесне заключне четверте місце - класична кавуся з ароматом ванільки ☕

27 листопада, 2024
getejra
27 листопада, 2024