Був час... Я теж чуд ила)) #crazybeautyhacksmakeupclub
Як і більшість дівчаток, у підлітковому віці я любила експериментувати із своєю зовнішністю, потребувала змін, і не завжди отримувала бажаний результат))
Які цікаві "чудодійні" поради я випробовувала на собі?
- Мазала прищі зубною пастою. Прищі, щоправда, не проходили, а шкіра ставала червоною та сильно пересушувалась.
- Вмивалась дегтярним милом, а після - протирала обличчя "Хлоргексидином" замість тоніку - бо комусь із моїх подруг порадила так робити косметолог. Та я не цікавилась тоді типами шкіри і не розуміла, що подібні поради треба давати індивідуально, враховуючи тип і стан своєї шкіри! Моя комбі шкіра почала лущитись та надмірно виділяти себум (бо цим способом я її надто пересушила).
- Я тоді була ще блондинкою, але мріяла стати брюнеткою. Мама була проти мого фарбування волосся фарбою. Тож я купила найбільш дешевий тонік для волосся (ще й по акції) чорного кольору і нанесла на волосся, не вивчаючи колористику. Коли волосся висохло, то стало темно-зеленого кольору, і не змивався цей відтінок десь 2 місяці. Далі фарбувалась я лише фарбою.
- Мазала прищі спиртом. Тут без коментарів
Згадую усі ці експерименти з посмішкою, але точно не хотіла б повторити)
Коментарі (0)