Марія Bondar

Гарний бюджетний дезодорант

Гарний бюджетний дезодорант

Дезодорант ISANA Anti-Transpirant Invisible 5 в 1 став для мене справжньою знахідкою! По-перше, він ідеально виконує всі заявлені функції. На одязі більше немає білих слідів, що особливо важливо для темних речей, і жодних жовтих плям на світлому — тепер не потрібно хвилюватися за зовнішній вигляд упродовж дня.

По-друге, захист тримається досить добре , що відчувається як свіжість і легкість. Ще один плюс — абсолютно відсутній спирт, тому засіб не сушить шкіру, залишаючи її м’якою і комфортною. Це особливо важливо для тих, у кого чутлива або схильна до подразнень шкіра.

Крім того, засіб має ніжний, легкий аромат, який не перебиває парфуми, що для мене завжди було важливим критерієм вибору. Окремо хочу відзначити турботу бренду про екологію: упаковка на 100% виготовлена з переробленого алюмінію, що дуже приємно усвідомлювати, адже кожна покупка підтримує збереження природи.

Загалом, ISANA Anti-Transpirant Invisible 5 в 1 — це чудовий приклад того, як високоякісний продукт може бути доступним. Це мій абсолютний мастхев, і я точно купуватиму його знову.

28 листопада, 2024
Марія Bondar
28 листопада, 2024