#crazybeautyhacksmakeupclub
На щастя, всі рецепти домашніх масок по типу мазати яйця на волосся – мене лякали, я не розуміла як то все потім вимивати, вичісувати, та і аромат відлякував. Тому я не сильно «постраждала» від подібних рецептів краси.
Але, добре пам’ятаю одну історію. Вичитала я в інтернеті про чудодійну дію полуниці: "оскільки в полуниці у великій кількості містяться вітаміни, натуральні кислоти та мінеральні комплекси, її можна і потрібно не тільки їсти, а й використовувати для догляду за шкірою та збереження краси обличчя".
Сезон полуниці був у розпалі, тому я взяла ягоди, пом’яла їх вилкою до кашоподібної форми і нанесла на обличчя. Половина суміші залишилась, мені стало шкода її викидати і я вирішила побалувати такою масочкою мою подружку-сусідку.
І ось я вже стою на сходовому майданчику з мисочкою в руках – подружка відчиняє двері, піднімає на мене очі і з криками відпригує в інший кінець квартири😂 Якусь секунду триває німа сцена, а потім я пояснюю чому, власне, я припхалась.
Потім ми сміялась з цієї ситуації, намазуючи полуницю вже їй на обличчя, а вона казала, що я хвора, налякала її дуже, вона подумала що в мене якесь криваве місиво на обличчі😂
Тому, домашні рецепти можуть бути дієвими або навпаки, а в моєму випадку - страшними😁
Коментарі (0)