#crazybeautyhacksmakeupclub
Поради, які мали б залишитися в інтернеті, як кумедний жарт
В своєму підлітковому віці я часто бачила поради від "б'юті експертів" на сайтах по запитам в гуглі, або на ютубі. Тоді здавалося, що вони мають діяти і бути легким вирішенням питань, вдосконалювати і апгрейдити нас в кращу сторону, але, так багато "але" ставалося після.. Деякі поради були просто неефективними, а деякі робили ситуацію гірше.
Мій анти-топ порад з інтернету:
1. Фарбування волосся зеленкою. Як можна було це зробити? Дуже легко, вдягнути рукавиці та на освітлене волосся нанести засіб з маминої аптечки. Результат.. Аромат лікарні і незрозумілий колір волосся, про його стан взагалі можна не казати.
2. Розігріваючий скраб для тіла з цукру та червоного перцю. Рецепт дуже простий з доступних інгредієнтів, але того було робити не варто 🙂
3. Маска для волосся з харчових продуктів, які є в кожного вдома. Особливо дивною була маска з гірчиці та оливкової олії, запах був такий, наче я натерлась маринадом.
4. Вмивання господарським милом від висипань. Дуже дивна порада, яка неймовірно сушила шкіру обличчя.
5. Маски з огірків, желатину, активованого вугілля та інших продуктів з холодильника. Ефекту 0, але можна було відчути себе косметологічним експертом в дитинстві.
6. Освітлення волосся за допомогою перекису водню, мені здавалося це дуже гарною ідеєю, але якщо б мені сказали про стан волосся після...
Я досі не можу повірити, що такі поради користуються попитом та в них щиро вірять дорослі дівчата)
Мій висновок: краще користуватися перевіреними засобами та порадами косметолога, та я більше ні ногою в поради з інтернету після таких тестувань.
Коментарі (0)